Το ποσό των 74.500€ έχασε μια 58χρονη γυναίκα από την Πάτρα, η οποία έπεσε θύμα απάτης από έναν άντρα που γνώρισε online.

Η γυναίκα άρχισε να συνομιλεί με έναν άντρα που της συστήθηκε ως στρατηγός του αμερικανικού στρατού και κάποια στιγμή πίστεψε ότι τα αισθήματα που της εξέφραζε ήταν αληθινά.
Της υποσχέθηκε μάλιστα ότι θα μεταβεί στην Πάτρα για να ζήσουν μαζί.

Η γυναίκα πίστεψε στα λόγια του και όταν εκείνος άρχισε να ζητάει χρήματα με διάφορες δικαιολογίες, δεν δίστασε να τα μεταφέρει στο λογαριασμό που της έδωσε.
Όπως κατήγγειλε η γυναίκα του μετέφερε συνολικά 74.500 ευρώ και οι αστυνομικοί πλέον  προσπαθούν να εντοπίσουν πού κατέληξαν τα χρήματα.

Σύμφωνα με το tempo24, της ζήτησε χρήματα προκειμένου η κόρη του να προχωρήσει όπως της έλεγε, σε ένα σοβαρό χειρουργείο, καθώς ο ίδιος είχε εκείνο το διάστημα οικονομικές δυσκολίες.


Η ανυποψίαστη γυναίκα του έστειλε χρήματα και λίγο διάστημα αργότερα ο «στρατηγός» την ενημέρωσε πως ετοιμάζεται να πάρει την σύνταξή του και να έρθει στην Ελλάδα για να ζήσουν μαζί, ζητώντας της πάλι χρήματα για να τακτοποιήσει κάποιες οικονομικές εκκρεμότητες.

'Ομως, όταν κατατέθηκαν τα χρήματα ο «στρατηγός» έγινε καπνός. 
Συνολικά, ο άνδρας κατάφερε να της αποσπάσει, από τις 8 Σεπτμεβρίου 2022 μέχρι 8 Μαρτίου 2023, ποσό που αγγίζει 74.500 ευρώ!

Μετά τις 15 Μαρτίου τα ίχνη του δράστη χάθηκαν από το Facebook και η γυναίκα κατάλαβε πως είχε πέσει θύμα απατεώνα. Έκανε καταγγελία στην αστυνομία και οι έρευνες συνεχίζονται.