Σοκαριστικές είναι οι λεπτομέρειες που έρχονται στο φως της δημοσιότητας για την νέα γυναικοκτονία που σημειώθηκε τα ξημερώματα της Δευτέρας στη Ζάκυνθο και συγκλονίζει τη χώρα.

Σύμφωνα με πληροφορίες του ethnos.gr, ο δράστης της δολοφονίας όχι μόνο δεν κρύφτηκε μετά το άγριο έγκλημα αλλά πήγε ατάραχος στη δουλειά του σαν να μη συμβαίνει τίποτα. Συγκεκριμένα πήγε στην οικοδομή στην οποία εργάζεται, η οποία βρίσκεται στην περιοχή Κερί της Ζακύνθου, όπου οι άντρες της ΕΛΑΣ τον εντόπισαν και τον συνέλαβαν.

Συνελήφθη ξανά για οικογενειακή βία
Ασφάλεια αυτοκινήτου με εγγύηση χαμηλότερης τιμής! Εως και 40% φθηνότερα!σύγκριση ανάμεσα σε 27 ασφαλιστικές εταιρίες

Αυτή μάλιστα δεν είναι η πρώτη φορά που ο 51χρονος άνδρας απασχολεί τις Αρχές του νησιού. Πριν από περίπου 1,5 μήνα ο άνδρας είχε ξανασυλληφθεί έπειτα από μήνυση της θανούσας η οποία τον κατηγόρησε για ενδοοικογενειακή βία. Μάλιστα ο άνδρας είχε προκαλέσει και φθορές ενώ εξαπέλυσε και απειλές τότε εναντίον αστυνομικών.

Ωστόσο, ο άνδρας είχε αφεθεί ελεύθερος και παρόλο που του είχε απαγορευθεί να πλησιάζει το θύμα φαίνεται συνέχισε την δράση του αν και έφυγε από το σπίτι που ζούσε η οικογένεια. Ο άνδρας φαίνεται πως ζήλευε παθολογικά το θύμα και για αυτό τον λόγο όταν τελικά το βράδυ της Κυριακής επέστρεψε στο σπίτι και μετά από καυγά την ξυλοκόπησε άγρια και εν συνεχεία της επέφερε πολλαπλά χτυπήματα με μαχαίρι στο θώρακα και στον λαιμό.

Για το περιστατικό ειδοποιήθηκε η Αστυνομία του νησιού που όταν έφτασε στο σημείο, βρήκε τη γυναίκα αιμόφυρτη, ενώ ο δράστης είχε εξαφανιστεί. Στο σημείο βρέθηκε και το κουζινομάχαιρο με το οποίο ο 51χρονος αφαίρεση τη ζωή από την μητέρα των παιδιών του.

Το ζευγάρι έχει αποκτήσει μαζί τρία παιδιά, εκ των οποίων το ένα είναι ενήλικο και ζει εκτός νησιού ενώ τα άλλα δύο ζουν στη Ζάκυνθο. Ωστόσο, κανένα από τα παιδιά δεν βρισκόταν μπροστά στη σκηνή του εγκλήματος.