'Eνας 59χρονος άνδρας συνελήφθη στον Βόλο, ο οποίος υπό την επήρεια αλκοόλ τραυμάτισε με το αυτοκίνητό του και εγκατάλειψε 14χρονη.


Το ατύχημα σημειώθηκε το μεσημέρι της Κυριακής, όταν ο 59χρονος έκανε όπισθεν και συγκρούσθηκε με δίκυκλο το οποίο οδηγούσε γυναίκα 49 ετών με συνεπιβάτη μια 14χρονη, με αποτέλεσμα τον ελαφρύ τραυματισμό της ανήλικης και τις υλικές ζημιές αμφοτέρων οχημάτων.

Η γυναίκα και το κορίτσι που επέβαιναν στο δίκυκλο μεταφέρθηκαν με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ στο Νοσοκομείο, ενώ ο 59χρονος αποχώρησε από τον τόπο του τροχαίου ατυχήματος, δίχως να δώσει τα στοιχεία της ταυτότητάς του ή να παράσχει οποιαδήποτε είδους βοήθεια. 

Το όχημά του εντοπίστηκε πό αστυνομικούς του Τ.Τ. Βόλου έξω από το σπίτι του, που βρίσκεται κοντά στο σημείο που έγινε το ατύχημα και αντιλαμβανόμενος την παρουσία των Αστυνομικών μετέβη στο Τ.Τ. Βόλου και συνελήφθη.

Οι οδηγοί υπεβλήθησαν σε έλεγχο μέθης, με τη χρήση ειδικής ηλεκτρονικής συσκευής (αλκοολομέτρου) σε δείγμα αναπνοής, με αρνητικό αποτέλεσμα για την 49χρονη ενώ για τον 59χρονο διαπιστώθηκε συγκέντρωση οινοπνεύματος στον εκπνεόμενο αέρα σε ποσοστό 0,84 mg/lt, κατά την πρώτη και 0,82 mg/lt κατά την δεύτερη μέτρηση.