Γράφει ο Αλέξανδρος Τσίγγος*

Οι λόγοι πολλοί.. Εδώ παρουσιάζονται αρκετοί.. και με εξαιρετική επιμέλεια.

μεσαία τάξη στην Βρετανία έχει συνθλιβεί, όπως και η Ελληνική, όπως και η Γαλλική.. όπως.. όπως.. Θεώρησε, και κατά την ταπεινή μου γνώμη σωστά, ευθύνεται η Ευρωπαϊκή Ένωση.

Μια γραφειοκρατεία κάτω από την ανυπαρξία κάθε ελέγχου, ευνοημένη μισθολογικά, σε φορολογική ασυλία ανέλαβε να καθορίσει τι εστί "Δημοκρατία".

Το αντιληφθήκαμε και εδώ στην Ελλάδα, με την Τροϊκα, δέκα χρόνια να διοικείται η χώρα με προεδρικά διατάγματα, να παραδίδει τον Εθνικό Δημόσιο της Πλούτο για 99 χρόνια στους ξένους, να ξεβρακώνεται ο Ελληνικόw λαός μέσα στην φτώχεια και την ανέχεια.

Ταπεινωμένος ο Έλληνας πολίτης έχει συρθεί στον καταναγκασμό της πατριδοκαπηλίας, των Πρεσπών, του Αιγαίου, της Ανατολικής Μεσογείου και χορεύει τελικά τσιφτετέλι στον Τούρκικο ρυθμό.

Ο Προτεσταντισμός φόρεσε το Καπιταλιστικό του Κουστούμι και ήρθε να διδάξει τι εστί αμαρτία και τι καθαρμός στον Έλληνα.

Να τον σιάξει και να τον ισιώσει, αφού τον τσαλάκωσε με τους δοτούς αρχηγούς, βουλευτές, ντόπιους νέους κοτσαμπάσηδες και μια μαφία που στο βάθος κυβερνά εδώ και χρόνια αυτό που ονομάζουμε Ελληνικό Κράτος.

Δεν είναι άμοιρος ευθυνών ο Έλληνας.

μως αν πάρεις ένα παιδί και αρχίσεις να του χαιδεύεις τα ελαττώματα, όταν μεγαλώσει θα έχεις φτάξει ένα τέρας. Αυτό το τέρας είμαστε σήμερα εμείς. Αμόρφωτο τέρας και απολιτίκ όπως το επιθυμούν οι Ροζ Αναρτήσεις ευείδων κυριών και κυρίων.

Μπορεί ο υπέροχος Δήμος Μούτσης να στηλιτεύει την Μεσαία Τάξη στο τραγούδι του "Για Όλα Φταίνε Οι Γκόμενες" με το "εμείς η μεσαία τάξη είμεθα η μόνη τάξη με έντιμη συνείδηση εθνική.." Όμως είναι η μόνη που στις δύσκολες στιγμές τραβάει μπροστά!

γρότες, Εργάτες, Εργαζόμενοι.. 114 .. Κύπρος Έβρος και Αιγαίο Μέτωπο Ενιαίο.

trong>Αυτή την μεσαία τάξη συνθλίβει το σήμερα της Ε.Ε.

Ο Άρης Βελουχιώτης είπε στο λόγο του στη Λαμία...

?νώ εμείς, το μόνο πού διαθέτουμε, είναι οι καλύβες μας και τα πεζούλια μας. Αυτά αντίθετα από το κεφάλαιο που τρέχει, οπού βρει κέρδη, δε μπορούν να κινηθούν και παραμένουν μέσα στη χώρα που κατοικούμε..."

Λέει επίσης παρακάτω τι ζήτησε η ντόπια Ελίτ, τότε: "Ησυχία, παιδιά, και τάξη. Κάναμε κυβέρνηση, ησυχάστε. Αυτό όμως θέλανε κι οι Γερμανοί. Μα τα λόγια αυτά τα εκστομίζανε οι άνθρωποι εκείνοι που δεν έχουν το δικαίωμα να ονομάζονται Έλληνες."

Τα ίδια με σήμερα.. Ησυχία παιδιά.. σας φέραμε τους Ευρωπαίους και αυτοί ξέρουν καλύτερα από εμάς.

Η Βρετανία είναι υπεύθυνη για πολλές καταστροφές στην σύγχρονη πολιτική μας ζωή. Μαζί με την Ρωσία είναι υπεύθυνες για τον Εμφύλιο. Η επιμονή της να φέρει την Καθεστηκυία προπολεμική τάξη των πολιτικών που είχε του χεριού της, το να επιβάλει την επιστροφή του Βασιλιά χωρίς να ρωτήσει τον λαό και να ακυρώσει κάθε τι που προέκυψε από την Εθνική Αντίσταση, ματοκύλησε τον τόπο μας.

Όμως είναι δικαίωμα του Βρετανικού λαού να πράττει κατα το πως το νομίζει! Αναφέρετο να μη θέλει να ζήσει σε αυτό που πιστεύει ότι είναι η Νέα Γερμανική Μπότα.

*Ο Αλέξανδρος Τσίγγος είναι ραδιοφωνικός και τηλεοπτικός παραγωγός, σε Μέσα Μαζικής Ενημέρωσης, τόσο της Αθήνας όσο και της Θεσσαλονίκης. Επικοινωνήστε μαζί του στο https://www.facebook.com/AlexandrosTsiggos