Σε εξέλιξη βρίσκονται οι έρευνες για την εξιχνίαση του φρικιαστικού διπλού εγκλήματος στο Λουτράκι, όπου βρέθηκαν νεκροί μία 43χρονη γυναίκα και ένας άνδρας.

Μέχρι στιγμής δεν έχουν διαπιστωθεί ίχνη πάλης και αυτό πιθανώς αποδεικνύει ότι τα θύματα αιφνιδιάστηκαν, ενώ προσδιορίστηκε και το όπλο της επίθεσης, που είναι ή μικρό τσεκούρι ή μπαλτάς.

μφότερα τα θύματα,έφεραν τραύματα στο κεφάλι και μάλιστα από τα πλάγια, γεγονός που εκφράζει το μένος του δράστη της επίθεσης.

Ο δράστης μπήκε στην εξοχική κατοικία που νοίκιαζε η γυναίκα και αφού εκτέλεσε στην κυριολεξία τα θύματα, πήρε τα κλειδιά του σπιτιού και του αυτοκινήτου της γυναίκας, κλείδωσε την εξώπορτα και εξαφανίστηκε.

ιαπιστώθηκε δε ότι από το σπίτι λείπουν τόσο τα κινητά τηλέφωνα των δύο θυμάτων καθώς και τα πορτοφόλια τους.

Στη συνέχεια, ο δράστης κατευθύνθηκε προς το αυτοκίνητο της 43χρονης και το έκαψε στην περιοχή Βηθλεέμ, περίπου 10 λεπτά απόσταση από την εξοχική κατοικία. Αυτόπτης μάρτυρας μάλιστα που είδε το αυτοκίνητο να φλέγεται, δήλωσε πως ο δράστης πρέπει να γνώριζε πολύ καλά την περιοχή, επειδή το σημείο όπου εγκατέλειψε το όχημα είναι απόμερο και μακριά από κοινή θέα.

προϊστάμενος της ιατροδικαστικής υπηρεσίας Ναυπλίου και Καλαμάτας, κ. Νικόλαος Κωτακίδης, δήλωσε στο Αθηναϊκό - Μακεδονικό Πρακτορείο Ειδήσεων ότι ο θάνατος και του άνδρα και της γυναίκας οφείλεται σε ανθρωποκτονία.

Να σημειωθεί ότι η 20χρονη κόρη της άτυχης γυναίκας έμαθε για τον θάνατο της μητέρας της από τα μέσα ενημέρωσης.