Μια απίστευτη υπόθεση που οδήγησε ενώπιον του τριμελούς πλημμελειοδικείου επαρχιακής πόλης αποκάλυψε ο δικηγόρος Νικόλαος Καραγιαννακίδης.

trong>Κάνε like στη σελίδα του freeopinion.news στο Facebook 

Μια γυναίκα, ηλικίας 80 ετών, βρέθηκε κατηγορούμενη από φιλοζωϊκή οργάνωση επειδή κακομεταχειριζόταν τον γάιδαρο του οποίου ήταν ιδιοκτήκτρια.

δε κατηγορία της κακομεταχείρισης στηριζόταν στο γεγονός ότι τα νύχια του γαϊδαράκου δεν είχαν κοπεί!

αι σαν να μην έφτανε η μήνυση επειδή ο γάιδαρος εστερείτο μανικιούρ-πεντικιούρ, η φιλοζωϊκή οργάνωση της είχε κατασχέσει και τον γαϊδαράκο!

Σύμφωνα με τον κ. Καραγιαννακίδη, η 80χρονη γυναίκα, δεν πίστευε στ' αυτιά της όταν της απαγγέλθηκε το κατηγορητήριο και ξέσπασε σε κλάματα μέσα στην αίθουσα.

Ευτυχώς, το Δικαστήριο αποφάσισε την αθώωσή της.

Δεν ξέρουμε βέβαια αν η γιαγιά υποσχέθηκε ότι θα κάνει ακρυλικό ή έστω ημιμόμινο μία φορά το μήνα στο ζωντανό, αλλά αυτό θα καταγραφεί στα δικαστικά χρονικά μιας άλλης εποχής.

*Όπως είναι γνωστό, όταν μεγαλώνουν πολύ τα νύχια στα ιπποειδή δεν μπορούν να σταθούν όρθια και να περπατήσουν. Θεωρούμε απολύτως απαραίτητο να λαμβάνουν την περιποίηση που τους αρμόζει.

span>Πιστεύουμε όμως ότι ο ρόλος των φιλοζωικών, είναι να αγαπά, να προστατεύει και να φροντίζει τα ζώα, και όχι να μηνύει γιαγιάδες που αγαπούν τα ζώα τους, αλλά πιθανώς αδυνατούν ή δεν γνωρίζουν να τα φροντίσουν.

pan style="color: #3366ff;">Θα μπορούσε λοιπόν η συγκεκριμένη φιλοζωική, να υποδείξει στην ηλικιωμένη τα καθήκοντά της προς το ζωντανό και, στην καλύτερη περίπτωση, να αναλάβει τη φροντίδα των νυχιών του, ώστε να αποδείξει πως είναι και φορέας φροντίδας και μόνο όχι καταγγελιών.

 

Δείτε ανάρτηση του κ. Καραγιαννακίδη στο Twitter: