Mια νέα "Κοινότητα" έχει ξεκινήσει με επιτυχία η Samsung για την Ελλάδα.

ο Samsung Community for Greece είναι LIVE και είναι ΕΔΩ!

Η "Κοινότητα" λειτουργεί ως χώρος συνάντησης για τους χρήστες της Samsung, όπου μπορούν να αλληλεπιδρούν μεταξύ τους, να μοιράζονται τις εμπειρίες τους και να βρίσκουν λύσεις σε διάφορα θέματα ή πιθανά προβλήματα με τις συσκευές τους.

το Samsung Community for Greece θα βρείτε επίσης πολλά ενδιαφέροντα άρθρα και βίντεο σχετικά με τη Samsung, συμβουλές, νέα προϊόντα μέχρι και άρθρα lifestyle.

Μη διστάσετε λοιπόν να εξερευνήσετε τη νέα Κοινότητα χρηστών της Samsung και τις δυνατότητές της.

ημιουργήστε το δικό σας λογαριασμό και γίνετε ενεργός χρήστης βοηθώντας τους άλλους με βάση την εμπειρία σας.

Η ομάδα εποπτείας της Samsung ελέγχει τις αναρτήσεις και τα ερωτήματα των μελών, και σε περίπτωση που κανένας άλλος χρήστης δεν αλληλεπιδράσει σε μια ανάρτηση σε διάστημα 24 ωρών, θα έχετε την επίσημη απάντηση της εταιρείας στο ερώτημα που θέσατε.

Μια ακόμα πρωτοποριακή πρωτοβουλία της Samsung για να έχουν οι πελάτες της το δικό τους χώρο συνάντησης, όπου θα έχουν τη δυνατότητα να μοιράζονται την εμπειρία τους και να βρίσκουν λύση σε κάθε πιθανό πρόβλημα.

Γίνε μέλος τώρα : https://eu.community.samsung.com/t5/greece/ct-p/gr

trong> 

Διαβάστε στη συνέχεια ένα από τα Samsung Hacks που βρίκαμε στο Samsung Community for Greece για να καθαρίσετε σωστά και αποτελεσματικά το smartphone σας:

Samsung Hacks: Πώς να καθαρίσετε το smartphone σας

Ένας βασικός τρόπος για να αποτρέπετε την εξάπλωση των μικροβίων είναι να πλένετε σωστά και συχνά τα χέρια σας.

στόσο πολλές βλαβερές ουσίες μπορούν να μείνουν στις επιφάνειες των συσκευών για ώρες ή και ημέρες.

ια να καταλάβουμε πόσο σημαντικό πρόβλημα είναι αυτό, αρκεί να σκεφτούμε πόσες φορές αγγίζουμε ένα τηλέφωνο στο πρόσωπό μας ή ακόμη και το δίνουμε σε άλλους για λήψη φωτογραφιών ή για κλήσεις, αντιλαμβανόμαστε το μέγεθος του προβλήματος.

Σύμφωνα με μελέτη που πραγματοποιήθηκε από την εταιρεία έρευνας Dscout το 2016, αγγίζουμε τα τηλέφωνά μας περίπου 2.600 φορές την ημέρα.

ο άγγιγμα και οι κινήσεις προς τα πάνω ή δεξιά-αριστερά είναι όλα παραδείγματα φυσικής επαφής με τη συσκευή σας - και επαφής με όποια μικρόβια ζουν στις επιφάνειές της.

ο να τη διατηρείτε καθαρή επομένως πρέπει πάντα να αποτελεί μέρος της ρουτίνας σας.

[caption id="attachment_14373" align="alignnone" width="663"] ΠΡΟΣΟΧΗ: Μην χρησιμοποιείτε πεπιεσμένο αέρα. Μην εφαρμόζετε ή ψεκάζετε λευκαντικά, καθαριστικά ή υγρά διαλύματα απευθείας στο τηλέφωνό σας. Μην βυθίζετε ποτέ τη συσκευή σας σε καθαριστικά και μην χρησιμοποιείτε σαπούνι, νερό ή ξύδι.[/caption]

Πώς να καθαρίσετε τη Galaxy συσκευή σας

Οδηγίες που ισχύουν για: Galaxy smartphone, Galaxy tablet και Galaxy Watch (εκτός από το λουράκι ρολογιού).

m>*Δεν ισχύει για Galaxy Buds / Buds +, πληκτρολόγια, λουράκια wearables ή άλλα προϊόντα Samsung.

l>

  • Πλύνετε και στεγνώστε καλά τα χέρια σας πριν ξεκινήσετε
  • Απενεργοποιήστε τη συσκευή σας και αποσυνδέστε τυχόν φορτιστή
  • Αφαιρέστε τυχόν καλύμματα, καλώδια και αξεσουάρ
  • Βρείτε ένα καθαρό, μαλακό πανί μικροϊνών. Βρέξτε τη γωνία με μια μικρή ποσότητα αποσταγμένου νερού ή απολυμαντικού
  • Χρησιμοποιήστε είτε προϊόν με βάση το υποχλωριώδες οξύ (50-80ppm) είτε με βάση το αλκοόλ (περισσότερο από 70% αιθανόλη ή ισοπροπυλική αλκοόλη)
  • Αποφύγετε τις σκληρές χημικές ουσίες που δεν έχουν εγκριθεί για χρήση σε ηλεκτρονικά είδη. Θα μπορούσαν να καταστρέψουν το στρώμα επίστρωσης της οθόνης σας
  • Σκουπίστε απαλά τυχόν γυαλί, κεραμικές ή μεταλλικές επιφάνειες στο μπροστινό και πίσω μέρος της συσκευής, αποφεύγοντας τα ανοίγματα και τα κενά
  • Για οδηγίες σχετικά με τον καθαρισμό αξεσουάρ όπως θήκες, ζητήστε τη συμβουλή του κατασκευαστή
  • ul>

    άν έχετε ένα δικό σας hack που θα θέλατε να μοιραστείτε, μη διστάσετε να το μοιραστείτε με τους υπόλοιπους χρήστες στο  Samsung Community for Greece

     

     

    [caption id="attachment_3974" align="alignnone" width="412"] Νο1 εξουσιοδοτημένο service για κινητά και tablet SAMSUNG στην Ελλάδα[/caption]