Το FaceTime είναι μία λειτουργία/εφαρμογή της Apple, που μέχρι τώρα υποστηριζόταν μόνο από iPhone, και δίνει στο χρήστη τη δυνατότητα να πραγματοποιεί βιντεοκλήσεις.

Κι ενώ μέχρι πρότινος και οι 2 συμμετέχοντες έπρεπε να διαθέτουν συσκευή iPhone, iPad ή Mac, τώρα χάρη στη νέα έκδοση iOS 15, η Apple έδωσε τη δυνατότητα σε χρήστες συσκευών Android και Windows, να μπορούν πλέον να συμμετέχουν και αυτοί σε κλήσεις FaceTime!

iOS 15: Πώς μπορείτε να ξεκινήσετε κλήση FaceTime αν είστε χρήστης Android ή Windows;

ροφανώς, το FaceTime app δεν έρχεται σε Android και Windows συσκευές, οπότε μην το ψάχνετε στις συσκευές σας. Μπορείτε όμως να συμμετέχετε σε μια κλήση χρησιμοποιώντας έναν σύνδεσμο, αρκεί το άτομο που προγραμματίζει ή ξεκινά την κλήση να διαθέτει συσκευή Apple και Apple account.

Ο χρήστης της Apple λοιπόν πρέπει κατ' αρχάς να έχει κατεβάσει το iOS 15.

Δείτε τι πρέπει να κάνει ο χρήστης Apple για να ξεκινήσει μια κλήση FaceTime στην οποία θα έχουν τη δυνατότητα να συμμετέχουν και χρήστες Android ή Windows.

l>

  • Ανοίξτε την εφαρμογή FaceTime στο τηλέφωνό σας.
  • Πατήστε Create Link.

    α εμφανιστεί μια οθόνη που θα λέει FaceTime Link. Μπορείτε να κάνετε κλικ στην επιλογή Add Name για να εισαγάγετε ένα όνομα για τη συνομιλία σας.

    την ίδια οθόνη, θα δείτε ότι υπάρχει η δυνατότητα για κοινή χρήση του συνδέσμου μέσω μηνύματος, email, Twitter, calendar ή άλλων εφαρμογών που έχετε εγκαταστήσει στο τηλέφωνό σας. Υπάρχει φυσικά, η δυνατότητα να αντιγράψετε και να επικολλήσετε μόνοι σας το link για να το στείλετε.

  • Για να συμμετάσχετε στην κλήση FaceTime, πατήστε το όνομα της συνομιλίας που μόλις δημιουργήσατε και πατήστε Join.

    trong>Όταν ο χρήστης Android ή Windows κάνει κλικ στον σύνδεσμο, θα μεταφερθεί σε μια “αίθουσα αναμονής“. Τότε μπορείτε να του επιτρέψετε να συμμετάσχει στην κλήση πατώντας ένα check δίπλα στο όνομά του.

  • ul>

    pan style="color: #003300;">Πώς θα συμμετάσχετε σε μια κλήση FaceTime χρησιμοποιώντας Android ή Windows

    ια να μπορέσετε να συμμετάσχετε σε μια κλήση FaceTime χρησιμοποιώντας συσκευή Android ή Windows, πρέπει κατ' αρχάς να λάβετε το σύνδεσμο, που θα σας στείλει το άτομο που έχει συσκευή Apple.

    διαδικασία είναι πολύ εύκολη και δεν χρειάζεται να κατεβάσετε ξεχωριστή εφαρμογή.

    l>

  • Ανοίξτε το σύνδεσμο FaceTime που έχετε λάβει από το άτομο που σας καλεί σε βιντεοκλήση.

    σύνδεσμος θα ανοίξει στο πρόγραμμα περιήγησής σας (θα χρειαστείτε την πιο πρόσφατη έκδοση του Chrome ή του Edge).

  • Γράψτε το όνομά σας και πατήστε Συνέχεια.

    α δείτε μια οθόνη που λέει “Waiting to be let in“ και περιμένετε λίγο μέχρι να εγκρίνει τη συμμετοχή σας το άτομο που σας έστειλε το link.

  • ul>

    υτό ήταν! Τόσο εύκολα και γρήγορα μπορούν πλέον και οι χρήστες Android και Windows να συμμετάσχουν σε μια κλήση FaceTime!

    Πηγή

    Ευχαριστούμε την Smartec A.E., επίσημο επισκευαστικό κέντρο κινητών και tablet Samsung.

    m>Πληροφορίες σχετικά με τη Smartec, μπορείτε να βρείτε στο smartecservice.gr

    m>και στο smartec.gr

     

    [caption id="attachment_3974" align="aligncenter" width="414"] Νο1 εξουσιοδοτημένο service για κινητά και tablet SAMSUNG στην Ελλάδα[/caption]