Το νέο καθεστώς lockdown, στο οποίο βρίσκονται οι κάτοικοι όλης της χώρας από το πρωί του Σαββάτου για να περιοριστεί η φρενήρης εξάπλωση του κορονοϊού, επανέφερε στην καθημερινότητά μας το 13033 για τις μετακινήσεις μας.

Ωστόσο, υπάρχουν αναφορές ότι πολλοί χρήστες αντιμετωπίζουν δυσκολίες στην μηνυμάτων προς τον πενταψήφιο αριθμό.

Ας θυμηθούμε λοιπόν, για μια ακόμα φορά ,όλη τη διαδικασία που απαιτείται, για να φτάσετε στην ποθητή "αποστολή", ώστε να μπορέσετε να μετακινηθείτε νόμιμα και -κυρίως- χωρίς να ρισκάρετε να σας επιβληθεί το πρόστιμο των 300 ευρώ.

Ακουλουθήστε τη διαδικασία βήμα βήμα:

pan style="color: #0000ff;">(*προσοχή: η ακόλουθη διαδικασία αφορά όλους τους κατόχους των νέων μοντέλων της Samsung)

Bήμα 1: Πηγαίνετε στις "Ρυθμίσεις" και επιλέξτε "Εφαρμογές", όπως στην εικόνα που ακολουθεί.

Βήμα 2: Επάνω δεξιά επιλέξτε τις τρεις τελείες.

Βήμα 3: Θα σας εμφανιστεί ένα μενού επιλογών, όπου θα επιλέξτετε το "Χρήση προηγμ.υπηρ.μηνυμ. κειμένου", όπως στην εικόνα που ακολουθεί.

Βήμα 4: Θα σας εμφανιστεί το εικονίδιο των μηνυμάτων, το οποίο και θα επιλέξετε.

Βήμα 5: Επειδή οι περισσότεροι χρήστες προβαίνουν στη διαδικασία αποκλεισμού SMS σε πενταψήφιους αριθμούς, θα σας δοθούν 3 επιλογές: "Ερώτηση", "Να μην επιτρέπεται ποτέ", "Να επιτρέπεται πάντα", απ' όπου θα πρέπει να επιλέξετε "Ερώτηση".

Βήμα 6: Και καταλήξαμε στη πολυπόθητη οθόνη όπου το τηλέφωνό σας σάς ρωτάει αν του επιτρέπετε να στείλει μήνυμα στο 13033! Εσείς απλώς επιλέγετε "Αποστολή" και ετοιμάζεστε να βγείτε.

Καλή συνέχεια.

 

* Ευχαριστούμε τη Smartec Α.Ε., εξουσιοδοτημένο επισκευαστικό κέντρο κινητών, tablet και wearable Samsung (Φειδιππίδου 7, 12 461, Χαϊδάρι, 210 58 20 000) και τον κ. Μπάμπη Ρούσσο, τεχνικό προϊστάμενο, για την πολύτιμη βοήθειά τους. 

[caption id="attachment_3974" align="aligncenter" width="300"] Νο1 εξουσιοδοτημένο service για κινητά και tablet SAMSUNG στην Ελλάδα[/caption]