217 νέα emojis ενέκρινε το Unicode Consortium, τα οποία θα φτάσουν σταδιακά στις συσκευές μας κατά τη διάρκεια του 2021.

Στην πλειονότητά τους (210 σε αριθμό) τα νέα emojis αφορούν διάφορους συνδυασμούς αποχρώσεων δέρματος για μικτά ζευγάρια, και τα επτά είναι εντελώς καινούργια.

Ανάμεσα στα καινούργια, είναι η «φατσούλα στα σύννεφα», η «φατσούλα που ξεφυσάει» και η «φατσούλα με ελικοειδή μάτια» που εκφράζουν τη επιδεινούμενη σύγχυση και αναστάτωση που χαρακτηρίζει το 2020 (στις λέξεις κλειδιά για τη «φατσούλα με ελικοειδή μάτια» περιλαμβάνονται τα «trouble» και «whoa»).

Μια καρδιά με επίδεσμο (σε διαδικασία ανάρρωσης), μια καρδιά που έχει πάρει φωτιά, ένα πρόσωπο και μια γυναίκα με γενειάδα, συμπληρώνουν την αναβαθμισμένη έκδοση.

Η Emojipedia δημοσιοποίησε προσφάτως εικόνες αυτού του σετ, για να δείξει πώς θα φαίνονται τα καινούργια emojis.

Επίσης, η «φατσούλα με ελικοειδή μάτια» επιλύει ένα ζήτημα που εδώ και καιρό ταλαιπωρεί τους χρήστες, αφού άλλα emojis φαίνονται με το στίξης «?» στη θέση των ματιών και άλλα με σπείρες.

Με το καινούργιο emoji, θα έχετε στη διάθεσή σας το ήδη υπάρχον emoji με «X» στη θέση των ματιών και το καινούργιο με τα ελικοειδή μάτια.