Σφοδρή σύγκρουση είχαμε το πρώι ανάμεσα στον περιφερειάρχη Αττικής Γιώργο Πατούλη και τον δημοσιογράφο Βαγγέλη Περρή για τα προβλήματα που προκάλεσε η κακοκαιρία «Ελπίς».

Ο Βαγγέλης Περρής είχε εγκλωβιστεί για ώρες στην Αττική Οδό και τελικά έφυγε με τα πόδια μαζί με άλλους δημοσιογράφους και περιέγραψαν στην εκπομπή τα όσα έζησαν.

Ο Γιώργος Πατούλης μίλησε για την αντίδραση του κρατικού μηχανισμού στην κακοκαιρία, με τον Βαγγέλη Περρή να μην αντέχει και να ξεσπάσει κατά του περιφερειάρχη Αττικής.

2>Η σύγκρουση Περρή – Πατούλη

Ευχαριστούμε κύριε Πατούλη, να είστε καλά. Πολύ ωραία περάσαμε χθες και πολύ κουράγιο πήραμε από αυτά που μας είπατε», είπε αρχικά ειρωνικά ο Βαγγέλης Περρής.

«Είναι αλήθεια ότι σε κάθε περίπτωση για την κατάσταση χθες έπεσαν μέσα οι μετεωρολόγοι. Εμείς πιστέψαμε σε αυτούς και γι’ αυτό ακριβώς κλείσαμε και τα σχολεία», είπε ο Γιώργος Πατούλης.

Ο Βαγγέλης Περρής έβαλε τα γέλια με αυτά που άκουσε και ο Γιώργος Λιάγκας αναρωτήθηκε: «Κύριε Πατούλη, τι είναι αυτά που λέτε;».

Ο Βαγγέλης Περρής δεν άντεξε και ξέσπασε: «Δεν μπορεί να είσαι εγκλωβισμένος και να ακούς τον κύριο Πατούλη να σου λέει αυτά τα πράγματα, τα οποία λέτε και τώρα. Είμαστε άνθρωποι που υποφέραμε, είχαμε πυρετό, δεν είχαμε τρόπο να αντιμετωπίσουμε αυτό που μας συνέβαινε και βγαίνατε και μιλούσατε για να πάρετε ψήφους. Δεν καταλάβατε τίποτα. Τίποτα, κύριε Πατούλη. Δεν πήρατε χαμπάρι τίποτα. Τίποτα, μηδέν! Μιλάω εκ μέρους όλων όσοι υπέφεραν χθες και άκουγαν εσάς να κάνετε φθηνή πολιτική. Αυτό συνέβη χθες, κύριε Πατούλη».

Ο Γιώργος Πατούλης είπε στη συνέχεια: «Δεν κατάλαβα το ερώτημα γιατί μετά το διάγγελμα που άκουσα πρέπει να ακούσω τι θέλετε να με ρωτήσετε». Το συγκεκριμένο σχόλιο έκανε ακόμα πιο έξαλλο τον Βαγγέλη Περρή που απάντησε: «Ειρωνεύεστε κιόλας! Θα έπρεπε να έχετε βάλει την ουρά στα σκέλια και να βγείτε να πείτε «συγγνώμη, δεν θα με ξαναδείτε, άντε γεια», αυτό θα έπρεπε να κάνετε τώρα».

frame title="YouTube video player" src="https://www.youtube.com/embed/K4alNTkkeKA" width="560" height="315" frameborder="0" allowfullscreen="allowfullscreen">