Πραγματικός «πόλεμος» έχει ξεσπάσει μετά την ανάρτηση του βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ Παύλου Πολάκη αναφορικά με την εξέταση PCR που έκανε η μητέρα του.

2>Αναφέρει ο κ. Πολάκης στην ανάρτησή του:

ΑΚΟΥ ΘΑΝΑΣΗ ΠΛΕΥΡΗ!!!

υτή τη στιγμή η μητέρα μου 83 χρόνων,δις εμβολιασμένη, με συμπτωματολογία κοβιντ και υποκείμενα νοσήματα ,με αρνητικό ραπιντ ,είναι έξω από το ΤΕΠ του νοσοκομειου Ρεθυμνου και περιμένει μαζί με άλλους 30-35 ασθενείς να τη δει Γιατρος και να ΚΑΝΕΙ ΤΕΣΤ PCR!!!

πό το νοσοκομείο της λένε πως εστειλες στις 31/12/2021 μια απόφαση με την υπογραφή σου που λέει πως ΜΟΝΟ όσοι είναι για εισαγωγή θα κάνουν μοριακό τεστ στα νοσοκομείο!!

ι άλλοι πρέπει να πανε να κάνουν στα ΙΔΙΩΤΙΚΑ ΚΕΝΤΡΑ .Μόνο που τα ιδιωτικά κέντρα ΕΚΛΕΙΣΑΝ ΣΤΙΣ ΔΥΟ ΤΟ ΜΕΣΗΜΕΡΙ!!!

ΑΡΕ ΠΙΣΩ ΤΩΡΑ ΤΗΝ ΕΓΚΥΚΛΙΟ ,ΔΩΣΕ ΕΝΤΟΛΗ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ PCR ΔΩΡΕΑΝ ΣΕ ΟΣΟΥΣ ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΣΤΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΜΕ ΣΥΜΠΤΩΜΑΤΑ ΚΟΒΙΝΤ !!!

λλιώς ,ΕΛΕΕΙΝΕ ,δεν θα υπάρχει μέρος στην Ελλάδα να σταθείς για οτιδήποτε συμβεί σε αυτούς τους ασθενείς από την καθυστέρηση της διάγνωσης!!!!!

Γ στη φωτογραφία αυτό που δείχνει ο φύλακας του νοσοκομειου Ρεθυμνου στους ασθενείς που αναζητούν βοήθεια ΚΑΙ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΒΑΣΙΖΕΤΑΙ ΣΕ ΕΓΚΥΚΛΙΟ ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΣΟΥ!!!

ΛΕΕΙΝΕ ΞΑΝΑ!!!»

2>Πλεύρης: «Άσε τη μητέρα σου απ'έξω»

υπουργός Υγείας απάντησε μέσω twitter στο βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ, και στην ανάρτησή του ο κ.Πλεύρης γράφει η μάνα δεν προσφέρεται για αντιπαράθεση, ακόμη και εάν ο γιος της το επιδιώκει και τη χρησιμοποιεί», πρόσθεσε πως τελικά η μητέρα του βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ εξετάστηκε, ευχόμενος «οι εξετάσεις να είναι καλές» και ζήτησε από τον Πολάκη «εάν θέλει αντιπαράθεση με εμένα, να αφήσει την μητέρα του απ έξω».

lockquote class="twitter-tweet">

dir="ltr" lang="el">Η μάνα δεν προσφέρεται για αντιπαράθεση,ακόμη και εάν ο γιος της το επιδιώκει και τη χρησιμοποιεί. Οι εξετάσεις,που υποτίθεται ότι της απαγόρευσαν να κάνει αλλά έκανε,εύχομαι να είναι καλές κ να έχει υγεία.Εάν θέλει αντιπαράθεση με εμένα ο κ Πολακης να αφήσει την μητέρα του απέξω

? Θάνος Πλεύρης (@thanosplevris) January 8, 2022

cript async src="https://platform.twitter.com/widgets.js" charset="utf-8">

2>Γεωργιάδης: Δεν φρόντισε τόσο καιρό η ίδια του η μητέρα να κάνει την ενισχυτική 3η δόση

έση στην κόντρα Πολάκη-Πλεύρη πήρε και ο υπουργός Ανάπτυξης Αδωνις Γεωργιάδης εξαπολύοντας επίθεση στον βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ, γράφοντας στο twitter «δεν φρόντισε τόσο καιρό η ίδια του η μητέρα να κάνει την ενισχυτική 3η δόση».

2>Η ανάρτηση του Αδωνι Γεωργιάδη

lockquote class="twitter-tweet">

dir="ltr" lang="el">Η είδηση ότι ο πρώην Αναπληρωτής Υπουργός Υγείας του Σύριζα κ. Πολάκης δεν φρόντισε τόσο καιρό, η ίδια του η μητέρα να κάνει την ενισχυτική 3η δόση, αν και 83 ετών, είναι αποκαλυπτική του τί θα είχαμε περάσει αν η Πανδημία είχε έρθει ένα μόλις χρόνο νωρίτερα. Ο Θεός μας λυπήθηκε.

? Άδωνις Γεωργιάδης (@AdonisGeorgiadi) January 8, 2022

cript async src="https://platform.twitter.com/widgets.js" charset="utf-8">