"Ξιφομαχία" με έντονες εκφράσεις μεταξύ του βουλευτή Α' Αθήνας της ΝΔ, Κωνσταντίνου Μπογδάνου και του βουλευτή Θεσσαλονίκης του ΣΥΡΙΖΑ, Χρήστου Γιαννούλη, σήμερα το πρωί στην εκπομπή του MEGA "Κοινωνία Ώρα MEGA".

Ο βουλευτής της ΝΔ "βγήκε από τα ρούχα του" όταν ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ υπονόησε, σε μία αποστροφή του λόγου του, ότι ο Κωνσταντίνος Μπογδάνος είναι συμπαθών προς τη χούντα των συνταγματαρχών.

Συγκεκριμένα ο Χρήστος Γιαννούλης ανέφερε για το νομοσχέδιο για τις διαδηλώσεις που κατατέθηκε προς συζήτηση και ψήφιση ότι "Η ΝΔ έχει στο DNA της να έχει απέναντι τους πολίτες, εξιτάρεται με το να έχει απέναντι τους πολίτες, τι έκανε; Πήρε και αντέγραψε και μάλιστα το αντέγραψε επί τα χείρω, το διάταγμα του '71, το '71 σε αυτή τη χώρα γνωρίζουμε όλοι ότι υπήρχε, άλλοι το λένε "στρατιωτική επανάσταση", όπως ίσως ο κύριος Μπογδάνος..., εμείς το λέμε χούντα"

Σε αυτό το σημειο ο βουλευτής της ΝΔ έχασε ψυχραιμία του (και καλώς λέμε εμείς, καθώς το υπονοούμενο του κ. Γιαννούλη ήταν απαράδεκτο) και απευθυνόμενος στον βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ του είπε "Ντροπή σας. Ντροπή σας να υπονοείτε κ. Γιαννούλη, σας γνωρίζω και προσωπικώς και δεν το περίμενα"

Ο κ. Γιαννούλης συνέχισε λέγοντας "άκουσα ένα θόρυβο;" και στη συνέχεια κλιμάκωσε την πρόκληση απέναντι στον δικαίως αντιδρώντα κ. Μπογδάνο, λέγοντας "σας παρακαλώ κ. Μπογδάνο, όχι τέτοιες μαγκιές σε εμένα".

Ο κ. Μπογδάνος δεν άφησε "να πέσει κάτω" η κουβέντα του βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ και απάντησε : "Μου λέτε ότι αποκαλώ τη χούντα των συνταγματαρχών "επανάσταση", αντιδρώ και με κατηγορείτε και για μαγκιές;"