Ο βουλευτής Α’ Αθηνών Κωνσταντίνος Μπογδάνος, καλεσμένος στην εκπομπή «Παρεμβάσεις» του Bluesky, σχολίασε τις εξελίξεις της πολιτικής επικαιρότητας

Σχετικά με την εξωτερική πολιτική, ο κυβερνητικός βουλευτής ξεκαθάρισε ότι η Ελλάδα είναι έτοιμη για όλα τα σενάρια. "Θα κάνουμε ότι χρειαστεί για να προασπίσουμε τα εθνικά μας συμφέροντα. Η Ελλάδα είναι προκεχωρημένο φυλάκιο της Δύσης, δεν είναι μόνο ελληνικό θέμα είναι συνολικά δυτικό" είπε χαρακτηριστικά και συμπλήρωσε πως "η Δύση πρέπει να σταθεί στο ύψος της".

Ο κος Μπογδάνος τόνισε ότι η προηγούμενη κυβέρνηση ήταν μόνο λόγια στην εξωτερική πολιτική. "Εμείς κάναμε ήδη μεγάλες στρατηγικές επιλογές για την προάσπιση των εθνικών μας συμφερόντων, εμείς υπογράψαμε τον Εastmed , εμείς υπογράψαμε την αμυντική συμφωνία MDCA και τώρα συνεχίσαμε με την ΑΟΖ, αυτά κάνουμε και θα συνεχίσουμε να κάνουμε για να ενισχύσουμε την θέση της χώρας στην περιοχή" ανέφερε.

"Η Τουρκία δεν πήρε F-35, εμείς ξεκινήσαμε να φτιάχνουμε ελληνικές κορβέτες σε συνεργασία με το Ισραήλ, η εξωτερική μας πολιτική είναι προσανατολισμένη και αποτελεσματική" υπογράμμισε.

Αναφορικά με τις αποκαλύψεις για το παρακράτος ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ, ο βουλευτής Α’ Αθηνών σχολίασε "Με αυτές τις αποκαλύψεις φαίνεται πως υπήρχε μια συμμορία μέσα στον ΣΥΡΙΖΑ, που προσβάλει τον ελληνικό λαό, την ελληνική Δημοκρατία αλλά και την αξιοπρέπεια της ελληνικής κυβέρνησης. Συνεπώς στο πολιτικό ζήτημα, επιτροπή και αν χρειαστεί ειδικό δικαστήριο για οποίους αποδειχθεί ότι τέλεσαν παράνομες πράξεις. Εάν ο Τσίπρας ήξερε, είναι και αυτός στο «κάδρο»".

"Δεν είμαστε όλοι ίδιοι" επεσήμανε ο κος Μπογδάνος.