Διαφημιστικό του ΣΥΡΙΖΑ για την ακρίβεια στα καύσιμα με τη φωνή του Γεωργιάδη και «πρώτη μούρη» ένα πανάκριβο αυτοκίνητο! (Βίντεο)

0
429
Spot του ΣΥΡΙΖΑ για την ακρίβεια με πανάκριβη Mercedes! / Φωτογραφία: Video snapshot

Ο ΣΥΡΙΖΑ δημοσίευσε διαφημιστικό σποτ με τον τίτλο «καν’τους off» στο οποίο στηλιτεύει την αύξηση των τιμών, ειδικά στα καύσιμα και την ενέργεια, στο οποίο όμως έχει γίνει ένα «μικρό» επικοινωνιακό λάθος!

Το σποτ του ΣΥΡΙΖΑ

Συγκεκριμένα, στο βίντεο φαίνεται ένας πολίτης να μπαίνει με το αυτοκινητό του σε ένα πρατήριο καυσίμων και από το ραδιόφωνο ακούγεται ο υπουργός Ανάπτυξης Άδωνις Γεωργιάδης να επιχειρηματολογεί λέγοντας ότι η χώρα μας είναι από αυτές με το χαμηλότερο ποσοστό αύξησης τιμών.

 

Την είδηση στο σποτ ακούει και ο εργαζόμενος στο πρατήριο και μαζί κοιτούν την τιμή της βενζίνης στην ταμπέλα όπου είναι υψηλη και δείχνουν απογοητευμένοι με όσα ακούγονται από το ραδιόφωνο.

Το σποτ ολοκληρώνεται με την ατάκα «καν’τους off», εννοώντας προφανώς την κυβέρνηση και τον Άδωνι Γεωργιάδη για τον οποίο η «αντιπάθεια» της αξιωματικής αντιπολίτευσης είναι γνωστή!

Μόνο που, επικοινωνιακά, έχει γίνει ένα σοβαρό λάθος στο σποτ. Το αυτοκίνητο δεν είναι κάποιο μικρομεσαίο αυτοκίνητο, των 13 – 15 χιλιάδων ευρώ αλλά μία Mercedes GLA!

Το σποτ απευθύνεται στον πολίτη που δεν μπορεί να πληρώσει τα καύσιμά του, τις αυξήσεις στις τιμές ο οποίος μπορεί εύκολα να «συνδεθεί» ψυχικά, και «αστικά» με τον ιδιοκτήτη ενός Mercedes!

Δεν λέμε φυσικά πως όσοι έχουν τη συγκεκριμένη μάρκα αυτοκινήτου είναι πλούσιοι, κάθε άλλο, αλλά στο συνολικό κοινωνικό υποσυνειδητο, η συγκεκριμένη μάρκα πολυτελών αυτοκινήτων έχει συσχετιστεί «με τους έχοντες».

Φάουλ παιδιά!

Δεν ξέρω ποιος ανέλαβε να ετοιμάσει το συγκεκριμένο σποτ αλλά θα πρέπει άμεσα «να πάρει πόδι» γιατί αντί για «αιφνιδιασμό» έβαλε «αυτογκόλ»!

Οι αντιδράσεις στο twitter

Κάτω από την ανάρτηση του Αλέξη Τσίπρα με το βίντεο τα σχόλια πραγματικά έπεφταν «βροχή», με τις ειρωνίες να κυριαρχούν.

Δείτε ορισμένα:

 

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ