Σφοδρή επίθεση στον ΣΥΡΙΖΑ έκανε πριν από λίγο κατά τη διάρκεια της συνεδρίασης της Επιτροπής Παραγωγής και Εμπορίου της Βουλής, η Βουλευτής Αχαΐας της Ν.Δ., Χριστίνα Αλεξοπούλου.

Η κυρία Αλεξοπούλου, απαντώντας σε αιτιάσεις του βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ κ. Καλαματιανού αναφορικά με την κατασκευή της νέας Ε.Ο. Πατρών - Πύργου, αν και συνήθως εξαιρετικά ήρεμη και ευγενής, δεν μπόρεσε να συγκρατηθεί και λαμβάνοντας το λόγο είπε χαρακτηριστικά:

?ίναι εντυπωσιακός ο τρόπος που «πετάτε από τη βάρκα» τους καλούς σας παλιούς φίλους. Αν σας ακούσει κανείς για τον τρόπο που μιλάτε σήμερα, για τον αγαπητό σας φίλο που θέλατε να κάνετε καναλάρχη, τον κύριο Καλογρίτσα, ειλικρινά, λυπάμαι και για σας και για αυτόν.

ιατί γι’ αυτόν, εμείς δεν έχουμε δρόμο. Για εσάς και για αυτόν, εμείς δεν έχουμε δρόμο. Δυστυχώς, χάνουμε ανθρώπους σε αυτό το δρόμο, γιατί εσείς θέλατε να κάνετε καναλάρχη τον κ. Καλογρίτσα. Και εσείς σήμερα τον «πουλάτε» και τον «πετάτε από τη βάρκα σας»"

Μία σημαντική παρατήρηση: Ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, αν και η επίθεση της κας Αλεξοπούλου ήταν ευθεία και χωρίς "στρογγυλέματα", δεν ζήτησε το λόγο, όπως συνηθίζεται, "επί προσωπικού". Και αυτό λέει πολλά...