'Ερευνα αποκάλυψε ότι περίπου ένας στους πέντε ανθρώπους προτιμά να έχει σκύλο παρά να βρίσκεται σε σχέση.

Σχεδόν οι μισοί από τους συμμετέχοντες στην δήλωσαν ότι αγαπούν και προσκολλώνται στο κατοικίδιό τους σχεδόν με τον ίδιο τρόπο που μπορούν να το κάνουν οι άνθρωποι.

αρότι λοιπόν ένας σκύλος δεν μπορεί να σου χαρίσει λουλούδια ή να σε βγάλει έξω για φαγητό, η άνευ όρων αγάπη του μπορεί να καλύψει τυχόν συναισθήματα μοναξιάς. 'Αλλωστε, τα σκυλιά δεν σε απογοητεύουν ποτέ!

href="https://www.facebook.com/freeopinion.news">Κάνε like στη σελίδα του freeopinion.news στο Facebook 

strong>

Τα αποτελέσματα της έρευνας δεν προκαλούν ιδιαίτερη έκπληξη. δεδομένου ότι πολλοί άνθρωποι έχουν μια ιδιαίτερη σχέση με τα σκυλιά τους.

ο ίδιο διαδεδομένη είναι η αγάπη προς τα κατοικίδια και στους κύκλους των celebrities. Η διάσημη σταρ του Χόλιγουντ Glenn Close εμφανίστηκε  στο κόκκινο χαλί μαζί με το σκυλάκι της, δηλώνοντας ευθαρσώς μάλιστα πως «είναι η καλύτερη συντροφιά που μπορεί να έχει ένα κορίτσι».

'Οπως αποδεικνύεται, ένας ολοένα και αυξανόμενος αριθμός ιδιοκτητών σκύλων μοιράζονται τη ζωή τους με τον τετράποδο φίλο τους, αντί να συμβιώνουν μ' έναν κανονικό σύντροφο.

Η αυξητική τάση των ατόμων που προτιμούν τους σκύλους από τους ανθρώπους, θα μπορούσε να οφείλεται στα οφέλη που έχει η "συναναστροφή" με τα ζώα.

Τα σκυλιά βοηθούν τους ιδιοκτήτες τους να χαλαρώσουν, είτε με μια καθημερινή βόλτα στον καθαρό αέρα, είτε με μια αγκαλιά στον καναπέ.