Σε κομβικό σημείο βρίσκεται η υπόθεση με τον θάνατο των τριών παιδιών στην Πάτρα, κατά το οποίο θα ξεκαθαριστεί αν πρόκειται για εγκληματική ενέργεια ή όχι ενώ σε δεύτερο στάδιο, αν αποδειχτεί έγκλημα, θα ξεκινήσει η αναζήτηση του δράστη.

Αναμένονται τα αποτελέσματα των ιστολογικών και τοξικολογικών εξετάσεων και το πόρισμα των ιατροδικαστών, ενώ 70 άτομα, γιατροί και νοσηλευτές, θα κληθούν να καταθέσουν για να ρίξουν φως στην υπόθεση.

Αυτή τη στιγμή υπάρχουν ήδη στα χέρια της ΕΛ.ΑΣ. καταθέσεις γιατρών και νοσηλευτών των δύο νοσοκομείων της Αθήνας, εκ των οποίων μερικές έχουν ιδιαίτερη βαρύτητα. Οι καταθέσεις αυτές, δείχνουν την κατεύθυνση που πρέπει να έχουν οι έρευνες, ωστόσο, δεν παρέχουν αποδείξεις.

Οι τοξικολογικές εξετάσεις, οι οποίες διενεργήθηκαν στο πιο σύγχρονο και εξοπλισμένο πανεπιστημιακό εργαστήριο που διαθέτει η χώρα, έχουν ολοκληρωθεί και φαίνεται πως έχουν παραδοθεί στους αρμόδιους, που διεξάγουν την έρευνα. Στις εξετάσεις αυτές φαίνεται ότι περιλαμβάνεται ένα ορατό αποτέλεσμα, που από μόνο του είναι ικανό να ξεκλειδώσει την υπόθεση.

2>Πού εστίασαν οι έρευνες των ιατροδικαστών

ύμφωνα με ασφαλείς πληροφορίες της εκπομπής του MEGA, «Φως στο Τούνελ», η άτυπη ομάδα των ιατροδικαστών, εστίασε την έρευνά της μόνο στο θάνατο της Μαλένας 3,5 χρόνων, του πρώτου παιδιού που πέθανε στο Αγλαΐα Κυριακού και σύντομα θα παραδώσει το πόρισμά της.

Η Ίρις, το δεύτερο παιδί των 6 μηνών, που βρέθηκε νεκρό στην κούνια του, έμεινε σαν υπόθεση στην ιατροδικαστή Πατρών Αγγελική Τσιόλα, που τη νεκροτόμησε.

Η έρευνα για την Τζωρτζίνα ολοκληρώνεται από τον ιατροδικαστή Αθηνών, Σωτήρη Μπουζιάνη με τα πορίσματα των έμπειρων τοξικολόγων και του παθολογοανατόμου.

Θεωρείται πλέον δεδομένο πως θα υπάρχουν άμεσα εξελίξεις, που θα δρομολογηθούν σε συνεργασία με την εισαγγελία της Πάτρας που διέταξε την προκαταρκτική έρευνα.

 

iv class="wrap-video-container">