Περιστατικό που προκάλεσε μεγάλη αναστάτωση έλαβε χώρα την Πέμπτη το βράδυ σε ψητοπωλείο που βρίσκεται επί της οδού Αχαρνών στην περιοχή της Κυψέλης.

Ένας πατέρας με την 11χρονη κόρη του πήγαν στο κατάστημα, όπου έκαναν παραγγελία, αλλά κάποια στιγμή ο πατέρας είδε έξω από το ψητοπωλείο έναν φίλο του και βγήκε για να μιλήσουν, αφήνοντας το ανήλικο κορίτσι να περιμένει την παραγγελία.

Τότε, όπως μετέδωσε το Sta, 25χρονος υπάλληλος άρπαξε από το χέρι την 11χρονη και επιχείρησε να την παρασύρει προς το εσωτερικό του ψητοπωλείου, λέγοντάς της μάλιστα «έλα μαζί μου πάμε στην τουαλέτα να κάνουμε σεξ».

Το κορίτσι άρχισε να ουρλιάζει και ο πατέρας έξαλλος όρμησε στο κατάστημα και άρπαξε το παιδί του από τα χέρια τον 25χρονου. Στη συνέχεια προσπάθησε να τον ακινητοποιήσει, αλλά ο υπάλληλος άρπαξε ένα μαχαίρι και κατάφερε να διαφύγει. Για το περιστατικό ενημερώθηκε άμεσα η αστυνομία και ο 25χρονος συνελήφθη, και εκκρεμούν εναντίον του κατηγορίες για προσβολή γενετήσιας αξιοπρέπειας ανηλίκου, παράνομη βία, οπλοκατοχή και οπλοχρησία.