Βρε, δε πα να κουρεύεται ο coronavirus.

Έλληνας χωρίς το πανηγύρι του και τη μεγάλη πίστα του δεκαπενταύγουστο δεν βγάζει.

Και καλά ξηγιέται δηλαδη, αφού με όλα τα προβλεπόμενα μέτρα υγιεινής (δε λέω) άνοιξε το (νυχτερινό κάποτε... απογευματινό τώρα) μαγαζί, όπου εμφανίζεται ο τραγουδιστής, Νίκος Βέρτης στη Θεσσαλονίκη.

άλανε οι άνθρωποι αντισηπτικό σε όλα τα τραπέζια, απολύμαναν τις τουαλέτες, επέβαλαν σύμφωνα με τις χαρδάλιες οδηγίες μάσκες στους εργαζόμενους, ενημερώνουν και τους πελάτες για τους κανόνες που πρέπει να ακολουθηθούν μέσα στο μαγαζί... όλα καλά κι εμείς πρώτοι και καλύτεροι στην ουρά.

Ο Τσιόδρας βέβαια δεν ξέρουμε αν έχει άλλη άποψη, αλλά, όπως διαβάσαμε στο seleo.gr, οι πελάτες υποχρεούνται να μπαίνουν ένας ένας στο μαγαζί και ένας υπάλληλος με ένα θερμόμετρο στο χέρι τους παίρνει και μια θερμοκρασία (εγώ βέβαια κοπάνησα μισό κουτί ασπιρίνες πριν φύγω από το σπίτι, αλλά.... πριιιιτς.... σιγά μη σας το πω).

Επίσης, για τον Τσιόδρα και μόνο το λέμε αυτό, ενώ η χωρητικότητα του καταστήματος είναι περίπου 1.700 άτομα, με το νέο κανονισμό, θα μπαίνουν μέχρι 550 άτομα.

trong>Άρα, Σωτηράκη μας, ούτε γάτα ούτε ζημιά.

*Ο Νίκος Βέρτης ήταν ο πρώτος καλλιτέχνης που αμέσως μετά την ανακοίνωση του νέου ωραρίου στα καταστήματα εστίασης τροποποίησε το ωράριο του κέντρου όπου εμφανίζεται στη Θεσσαλονίκη, το οποίο για όσο διαρκούν τα μέτρα θα ανοίγει στις επτά και μισή το απόγευμα και θα κλείνει στις δώδεκα τα μεσάνυχτα νταν!

Όσοι έχουν κάνει ήδη τις κρατήσεις τους ενημερώνονται ότι θα πρέπει να βρίσκονται στον χώρο στις 19.30 το απόγευμα, καθώς μισή ώρα αργότερα αρχίζει το πρόγραμμα.

Άντε, καλή διασκέδαση και όπως είπαμε:

trong>Ένας ένας στην πίστα, αφού ο Νίκος είναι αδύνατον να τραγουδήσει με μάσκα.

strong>