Τρικάκια πέταξαν φεμινιστικές οργανώσεις κατά του ράπερ «Θύτη», που εμφανίστηκε ζωντανά σε νυχτερινό μαγαζί στον Βόλο. Οι φεμινίστριες κατηγορούν τον ράπερ για άκρως σεξιστικό περιεχόμενο στους στίχους των τραγουδιών του.

Όπως επισημαίνουν σε ανάρτηση που έγινε σε ιστοσελίδα αντιεξουσιαστικού χώρου: «Εχουμε βαρεθεί να υπερασπιζόμαστε το δικαίωμά μας στη ζωή κι ανθρώπινη μεταχείριση, είναι εξοργιστικό που αναγκαζόμαστε να σπαταλήσουμε ενέργεια από την ήδη βαριά μας καθημερινότητα για να φωνάξουμε τα αυτονόητα, ώστε να ζήσουμε κάποια στιγμή να δούμε μέρες φωτεινές κι ελεύθερες, σχεδόν ουτοπικές μας λένε κάποιοι.

Αναρωτιόμαστε με τη δύναμη που διατηρούμε καμιά φορά, είναι όμως το μόνο μας όπλο, ώστε όλες οι γυναίκες και όλα τα υποκείμενα να νιώσουμε πως μπορούμε να περπατάμε στο δρόμο ελεύθερα κι αμέριμνα φορώντας ό,τι θέλουμε, πως μπορούμε να πιούμε χαλαρά το ποτό μας δίχως ανησυχία όπου βρισκόμαστε χορεύοντας όπως θέλουμε, αρνούμενα ό,τι δε θέλουμε, πως θα αντιμετωπιστούμε ανθρώπινα και με σεβασμό στην εργατιά μας, στις παρέες, στις διαπροσωπικές μας σχέσεις, στις συλλογικές συζητήσεις και δράσεις, στις ίδιες μας τις οικογένειες».