Αργά το βράδυ της Πέμπτης (13/1) μία πολυτελής Ferrari τυλίχτηκε στις φλογές μετά από αυτοκινητιστικό δυστύχημα στη Βούλα και ο οδηγός του, Τζώρτζης Μονογυιός, δυστυχώς, απανθρακώθηκε.

Στο όχημα επέβαινε και η σύζυγός του, η οποία είναι τραυματισμένη και νοσηλεύεται. Η σορός του θύματος μεταφέρθηκε στο νεκροτομείο Βούλας, ενώ η σύζυγός του στο Γενικό Κρατικό Νίκαιας.

Το περιστατικό σημειώθηκε στην οδό Κωνσταντίνου Καραμανλή, σε απόσταση λίγων μέτρων από τη διασταύρωση της Παραλιακής με τη Λεωφόρο Βουλιαγμένης.

2>Είχε αγοράσει το αυτοκίνητο την ίδια μέρα!

ραγική ειρωνεία είναι ότι, σύμφωνα με πληροφορίες, το θύμα είχε αγοράσει μόλις την ίδια ημέρα το υπερπολυτελές σπορ αυτοκίνητο. Σύμφωνα με έγκυρες πληροφορίες, το θύμα είχε αναπτύξει υπερβολική ταχύτητα και το αυτοκίνητο εξετράπη της πορείας του προς τα αριστερά.

Από την πρώτη εικόνα που έχουν οι αστυνομικοί που ερευνούν την υπόθεση, στο συμβάν δεν εμπλέκεται άλλο όχημα.

Ωστόσο, ερευνώνται όλα τα ενδεχόμενα και εξετάζονται οι κάμερες της Τροχαίας στην περιοχή, προκειμένου να διαπιστωθούν οι συνθήκες κάτω από τις οποίες συνέβη το τραγικό δυστύχημα.

2>Βίντεο από το τροχαίο στη Βούλα: Η στιγμή που η γυναίκα του Μονογυιού βγαίνει από τη φλεγόμενη Ferrari

frame title="YouTube video player" src="https://www.youtube.com/embed/jbcy3SFqJoo" width="560" height="315" frameborder="0" allowfullscreen="allowfullscreen">

το σοκαριστικό βίντεο φαίνεται η Ferrari του 45χρονου να έχει ήδη τυλιχθεί στις φλόγες και η σύζυγός του να βγαίνει τρέχοντας από το αυτοκίνητο για να γλιτώσει.

Κατέρρευσε στην άσφαλτο, μπροστά από το όχημα.

2>Ποιος ήταν ο Τζώρτζης Μονογυιός

Τζώρτζης Μονογυιός ήταν ένας από τους παίκτες του ριάλιτι «The Wall», που προβλήθηκε το 2003, όπου μάλιστα είχε έναν δυνατό και έντονο έρωτα με τη συμπαίκτριά του, Σίσσυ Γιαννακοπούλου. Τότε ήταν μόλις 23 ετών και σπούδαζε Πληροφορική. Eπί σειρά ετών ο Τζώρτζης Μονογυιός διατηρούσε μαγαζί με επώνυμα ρούχα στο πιο κεντρικό σημείο στα Ματογιάννια Μυκόνου. Ήταν πατέρας δύο παιδιών και παντρεμένος με την Αθηνά Κοντοπάνου, η οποία καθόταν στη θέση του συνοδηγού στη μοιραία Ferrari

Μάλιστα, τον Ιούνιο του 2020, η βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας, Κατερίνα Μονογυιού, ήταν καλεσμένη στο «The 2Night Show», όπου, μεταξύ άλλων, αναφέρθηκε στον αδελφό της.

«Ο αδελφός μου είχε μπει σε τηλεπαιχνίδι. Ο Τζώρτζης. Εντάξει, εκεί τον έπαιζαν όλα τα κανάλια. Πάντως απορώ πώς πήγε και κλείστηκε μέσα. Εγώ θα είχα φρικάρει, πνίγομαι», είχε δηλώσει η Κατερίνα Μονογυιού.

Η συνέντευξη της Κατερίνας Μονογυιού στον Γρηγόρη Αρναούτογλου:

είτε απόσπασμα από το «The Wall»: