Αδιανόητα πράγματα συμβαίνουν στο ΕΠΑΛ της Θεσσαλονίκης, όπου πριν ένα χρόνο, μαθητής επιτέθηκε λεκτικά και τραμπούκισε καθηγήτριά του για να του σβήσει μία απουσία.,

Συγκεκριμένα, στο συγκεκριμένο σχολείο, οι μαθητές προχώρησαν σε κατάληψη ως ένδειξη διαμαρτυρίας στον συμμαθητή τους. Το αίτημά τους είναι να μην μείνει στην ίδια τάξη καθώς έχει πρόβλημα με τις απουσίες του.

Έχουν αναρτήσει πανό στο οποίο αναγράφεται «Όχι μαθητές στα δικαστήρια» και, σύμφωνα με τον ΣΚΑΪ, ανάμεσα στα αιτήματά τους είναι να μην υπάρχουν αυστηρές ποινές και οι καθηγητές να τους επιβάλλονται με τα λόγια.

Αναφορικά με τον μαθητή που τραμπούκισε την καθηγήτρια, σύμφωνα με πληροφορίες του καναλιού, αντιμετωπίζει διαγνωσμένα θέματα διαχείρισης θυμού.

Σημείωση: 1ον. Οι καθηγητές επιβάλλονται με τα λόγια, εκτός και αν στο συγκεκριμένο σχολείο "παίζουν ξύλο" με τους καθηγητές στο διάλειμμα... Αναφορικά με τις ποινές, αυτές υπάρχουν για την επιβολή της τάξης και του συνετισμού. Εκτός κι αν οι μαθητές του συγκεκριμένου ΕΠΑΛ θέλουν να επιβάλλουν οι ίδιοι ποινές στους καθηγητές...