Η πόλη της Δράμας πενθεί από το πρωί την απώλεια σε τροχαίο του αντιδημάρχου καθαριότητας Χρήστου Κυριακίδη.

Ο Χρήστος Κυριακίδης άφησε την τελευταία του πνοή στην άσφαλτο σήμερα τα ξημερώματα, καθώς το όχημά του εξετράπη της πορείας του και προσέκρουσε σε μεταλλικό στύλο φωτισμού στην περιφερειακή οδό Ξηροποτάμου-Μικροχωρίου, με αποτέλεσμα τον θανάσιμο τραυματισμό του σε ηλικία 38 ετών.

2>Έντοση η κοινωνική του δράση

εκλιπών ήταν ιδιαίτερα δημοφιλής στην κοινωνία της Δράμας, από το 2011 διετέλεσε πρόεδρος του τοπικού Συμβουλίου Μικροχωρίου. Παράλληλα, ήταν μέλος ποντιακού σωματείου με έντονη δράση.

Την οδύνη του για τον χαμό του συνεργάτη του εξέφρασε με ανάρτησή του στο Facebook, ο δήμαρχος Δράμας, Χριστόδουλος Μαμσάκος: «Ο Χρήστος ήταν ένας λάτρης της Τοπικής Αυτοδιοίκησης, την οποία υπηρέτησε με συνέπεια από τη θέση του Αντιδημάρχου Καθαριότητας- Ανακύκλωσης και Κοινοτήτων του Δήμου, ενώ υπήρξε πριν ένας άξιος Πρόεδρος και στην Κοινότητα Μικροχωρίου. Εξίσου μεγάλη ήταν και η προσφορά του στον Πολιτισμό, μέσα από τον αγαπημένο του Πολιτιστικό Σύλλογο Μικροχωρίου. Στάθηκε πάντα ακούραστος μαχητής της ζωής, άνθρωπος φιλότιμος, δυναμικός, με ήθος και δημιουργικότητα, ιδιαίτερα αγαπητός σε όσους συνεργάστηκαν μαζί του», αναφέρει -μεταξύ άλλων.

frame style="border: none; overflow: hidden;" src="https://www.facebook.com/plugins/post.php?href=https%3A%2F%2Fwww.facebook.com%2Fmamsakosdrama%2Fposts%2F2093116037513181&show_text=true&width=500" width="500" height="671" frameborder="0" scrolling="no" allowfullscreen="allowfullscreen">

Προανάκριση για τα αίτια και τις συνθήκες του δυστυχήματος διενεργεί το Τμήμα Τροχαίας Δράμας.