Για την κίνησή της να προβεί σε δημόσια στήριξη των μικρομεσαίων επιχειρήσεων της Αιγιάλειας, και την αρωγή που αυτές πρέπει να έχουν από τον Δήμο Αιγιάλειας, μίλησε η βουλευτής Αχαΐας της ΝΔ, Χριστίνα Αλεξοπούλου, στο ραδιοφωνικό σταθμό ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ 90,1 και στην εκπομπή "Black Out" με τον δημοσιογράφο Χρήστο Μυτιλινιό.

Θυμίζουμε πως πριν μερικές μέρες η κυρία Αλεξοπούλου, μαζί με τον έτερο βουλευτή Αχαΐας της Ν.Δ., Ιάσωνα Φωτήλα, έκαναν κοινή δήλωση στην οποία τόνισαν την ανάγκη απαλλαγής των μικρομεσαίων επιχειρήσεων της περιοχής της Αιγιαλείας από δημοτικά τέλη και λοιπές ανελαστικές δαπάνες προς τον Δήμο, τουλάχιστον για την περίοδο όπου οι επιχειρήσεις είναι κλειστές λόγω της πανδημίας του κορονοϊού.

Η κυρία Αλεξοπούλου αναγνώρισε τα οικονομικά προβλήματα που έχουν οι Δήμοι, αλλά παράλληλα τόνισε πως "πρέπει να βάλουν όλοι το λιθαράκι τους ώστε να βοηθηθούν αυτοί από τους οποίους ζητάμε πάντα να κρατήσουν όρθια την ελληνική οικονομία"

Τόνισε πως είναι μία πρότασή, υποστηρικτική στο αίτημα του Προέδρου του Εμπορικού Συλλόγου Αιγιάλειας κ. Χαράλαμπου Παπαδόπουλου, και δήλωσε πως πιστεύει πως ο Δήμαρχος Αιγιαλείας θα καταφέρει να το ικανοποιήσει.

Στην ίδια συνέντευξη, αναφορικά με το θέμα των Εκκλησιών και των διαμαρτυριών που υπήρξαν για τη μη παρουσία πιστών στις λειτουργίες της Μ. Εβδομάδας και της Αναστάσεως, η κυρία Αλεξοπούλου ανέφερε πως "η μεγαλύτερη θυσία αυτές τις μέρες ήταν που δεν πήγαμε στις Εκκλησίες μας και δεν συναντήσαμε τους Ποιμενάρχες μας. Προσευχηθήκαμε βέβαια στο σπίτι, αλλά δεν είναι το ίδιο. Αυτή την περίοδο όμως, το "Αγαπάτε Αλλήλους" είναι η έμπρακτη απόδειξη της αγάπης μας προς τους μεγαλύτερης ηλικίας κυρίως ανθρώπους, τους οποίους έπρεπε να προστατέψουμε"