Λέγεται One UI 2 και πιθανότατα θα αλλάξει τον τρόπο που χειρίζεστε το Samsung κινητό σας! Σύντομα, μέσα από την εφαρμογή Samsung Members, θα μπορέσετε να αποκτήσετε αυτόν τον νέο τρόπο να χειρίζεστε το Samsung Galaxy κινητό σας!

Δείτε στη συνέχεια, τις μοναδικές δυνατότητές του!

Σχεδιασμένο για απλότητα κάθε μέρα

mg class="alignnone wp-image-922 " src="https://www.freeopinion.news/wp-content/uploads/2019/11/One-UI-2.jpg" alt="" width="642" height="451" />

ο One UI είναι εύκολο στη χρήση, ώστε να μπορείτε να περιηγείστε γρήγορα σε οποιαδήποτε εργασία και να μειώνετε τον φόρτο. Ο νέος σχεδιασμός που σας βοηθά να εστιάζετε σε ό, τι είναι πραγματικά σημαντικό είναι μοναδικός αλλά και προσβάσιμος. Η εμπειρία του One UI είναι αρμονική και κατάλληλη για όλους.

Εστιάστε στην ουσία

mg class="alignnone wp-image-935 size-full" src="https://www.freeopinion.news/wp-content/uploads/2019/11/one-ui_section01_pc.jpg" alt="" width="800" height="396" />

οπτική γλώσσα του One UI είναι απλή και σχεδιασμένη ώστε να είναι σαφής. Οι λεπτομέρειές του είναι προσαρμοσμένες για αρμονική και φιλική εμφάνιση. Δείτε εύκολα το περιεχόμενο με μια ματιά.

Βρείτε αυτό που χρειάζεστε γρηγορότερα

mg class="alignnone wp-image-934 size-full" src="https://www.freeopinion.news/wp-content/uploads/2019/11/one-ui_section02_pc.jpg" alt="" width="800" height="508" />

strong>Η εμπειρία Galaxy είναι εντελώς φυσική και εύκολη με απλές και πρακτικές αλληλεπιδράσεις. Οι εφαρμογές και δυνατότητες που χρησιμοποιείτε συχνά βρίσκονται πάντα στη διάθεσή σας σε κάθε συσκευή Galaxy. Ανεξάρτητα από το μέγεθος οθόνης της συσκευής Galaxy που διαθέτετε, είστε συνδεδεμένοι και προσηλωμένοι.

Μείνετε ενημερωμένοι, χωρίς αποσπάσεις της προσοχής σας

mg class="alignnone size-full wp-image-933" src="https://www.freeopinion.news/wp-content/uploads/2019/11/one-ui_section03_pc.jpg" alt="" width="800" height="309" />

ο νέο One UI 2 διαθέτει βελτιωμένο σχεδιασμό που σας κρατάει ενήμερους χωρίς να εμποδίζει αυτό που κάνετε. Οι ειδοποιήσεις καταλαμβάνουν λιγότερο χώρο, ώστε να μπορείτε να εστιάσετε ακόμα περισσότερο σε ό,τι είναι σημαντικό.

Η Σκουρόχρωμη λειτουργία έγινε ακόμα πιο έξυπνη

mg class="alignnone size-full wp-image-925" src="https://www.freeopinion.news/wp-content/uploads/2019/11/one-ui_section04_pc_ani.gif" alt="" width="800" height="634" />

οηθήστε τα μάτια σας τη νύχτα απαλύνοντας τον φωτισμό της οθόνης με την ενισχυμένη Σκουρόχρωμη λειτουργία. Ή ενεργοποιήστε την για στυλ και εξοικονόμηση μπαταρίας. Η απόφαση είναι δική σας. Τα μενού και οι δυνατότητες της Σκουρόχρωμης λειτουργίας έχουν ενσωματωθεί στο One UI 2 ώστε η οθόνη να παραμένει απαλή και να μην κουράζονται τα μάτια.

Σχεδιασμός που ακολουθεί τις εξελίξεις

mg class="alignnone size-full wp-image-932" src="https://www.freeopinion.news/wp-content/uploads/2019/11/one-ui_section05_pc.jpg" alt="" width="800" height="467" />

ροσαρμόστε την οθόνη σας με περισσότερους τρόπους από ποτέ. Ενεργοποιήστε τη Δυναμική οθόνη κλειδώματος για να ανανεώνετε την οθόνη σας με διαφορετική εικόνα κάθε φορά που ξεκλειδώνετε το τηλέφωνό σας.

Σχεδιασμένο με προσοχή για όλους

τη Samsung θέλουμε όλοι να συνδέονται, να δημιουργούν και να μοιράζονται. Το One UI 2 δίνει στους ανθρώπους τη δυνατότητα να κάνουν αυτό που αγαπούν χάρη στον κατανοητό σχεδιασμό και την απλή βοηθητική τεχνολογία.

Βελτιώσεις ακοής

mg class="wp-image-930 alignright" src="https://www.freeopinion.news/wp-content/uploads/2019/11/one-ui_section06_01_pc.jpg" alt="" width="428" height="237" />Ανακαλύψτε τον τρόπο με τον οποίο τα Galaxy Buds μπορούν να σας βοηθήσουν να ακούτε περισσότερα. Το One UI 2 εισάγει προσαρμοσμένες βελτιώσεις ακοής, όπως η ενίσχυση του ήχου περιβάλλοντος, στις ρυθμίσεις προσβασιμότητας.

Βελτιώσεις ορατότητας

mg class="wp-image-929 alignright" src="https://www.freeopinion.news/wp-content/uploads/2019/11/one-ui_section06_02_pc.jpg" alt="" width="435" height="242" />Η προσαρμογή των χρωματικών προτιμήσεων και των στοιχείων υψηλής αντίθεσης γίνεται ακόμα πιο εύκολη με το One UI 2. Το νέο πληκτρολόγιο έχει βελτιωθεί διαθέτοντας αυξημένη ορατότητα και ανάλυση.

 

Ελέγξτε την ψηφιακή σας ευεξία

mg class="alignnone size-full wp-image-928" src="https://www.freeopinion.news/wp-content/uploads/2019/11/one-ui_section07_pc.jpg" alt="" width="800" height="444" />

ο One UI 2 σάς προσφέρει τα εργαλεία για να διαχειριστείτε τη χρήση του τηλεφώνου και να εστιάσετε σε ό,τι είναι σημαντικό στη ζωή. Παρακολουθήστε τη χρήση του κινητού, διαχειριστείτε τον χρόνο οθόνης ή ενεργοποιήστε τη λειτουργία συγκέντρωσης για να αποφύγετε τους περισπασμούς.