Υγειονομικές βόμβες είναι πολλά από τα κλαμπ στο κέντρο της πρωτεύουσας, καθώς δεν τηρούνται τα μέτρα προστασίας και οι αποστάσεις ασφαλείας.

αρότι επεβλήθησαν μέτρα για τη νυχτερινή διασκέδαση και αλλαγές στο ωράριο λειτουργίας τους, τα μπαρ και τα κλαμπ έχουν φροντίσει εδώ και καιρό να προσαρμοστούν στις αλλαγές, ξεκινώντας από τις 8 το βράδυ έως τα μεσάνυχτα.

Το πρόβλημα όμως δεν είναι η προσαρμογή του ωραρίου, αλλά ο συνωστισμός που παρατηρείται και τα μέτρα υγιεινής τα οποία δεν τηρούνται.

άποιοι ιδιοκτήτες καταστημάτων μάλιστα, αντί να συστήνουν στους θαμώνες να κρατούν αποστάσεις και στο προσωπικό τους να φοράει μάσκες, ζητούν από τους πελάτες να μην ανεβάζουν βίντεο στους λογαριασμούς τους στα social media, ώστε να μην δημοσιεύεται η ανεξέλεγκτη κατάσταση που επικρατεί.

Σύμφωνα με όσα δημοσιεύθηκαν στο protothema.gr, έξι φοιτητές,  που διασκέδασαν σε γνωστό κλαμπ στο Γκάζι το βράδυ της περασμένης Παρασκευής, μεταξύ 21.00 και 00. 30, δυο μέρες μετά άρχισαν να αισθάνονται δυσφορία, ενώ ανέβασαν δέκατα. Δυο κοπέλες από την παρέα των έξι ατόμων μετέβησαν σε νοσοκομείο αναφοράς την περασμένη Τετάρτη, έκαναν το τεστ και διαγνώστηκαν θετικές. Το ίδιο συνέβη και με τους υπόλοιπους τέσσερις συμφοιτητές τους, οι οποίοι έκαναν το τεστ σε ιδιωτική κλινική.

Όπως είπαν στους γιατρούς που τους εξέτασαν, κατά την διάρκεια της εβδομάδας πήγαν κανονικά στη σχολή τους και ήρθαν σε επαφή με δεκάδες συμφοιτητές τους, τους οποίους και φρόντισαν να ενημερώσουν μόλις έμαθαν τα αποτελέσματα.

νέφεραν επίσης ότι όταν μπήκαν μέσα στο κλαμπ το βράδυ της περασμένης Παρασκευής αντίκρισαν μια χαοτική κατάσταση, διαπιστώνοντας ότι δεν τηρούνταν κανένα από τα μέτρα προστασίας.