Μπροστά σε μια υπόθεση φρίκης βρέθηκαν οι αστυνομικοί που ερευνούσαν την ανθρωποκτονία ενός 87χρονου, ο οποίος έπεσε θύμα ληστείας μέσα στο σπίτι του πριν από λίγες ημέρες. 'Οπως διαπιστώθηκε, οι δράστες τον χτύπησαν αλύπητα, με αποτέλεσμα να χάσει τη ζωή του λίγο αργότερα αφότου μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο.

Από την έρευνα προέκυψε ότι πίσω από τη ληστεία και το έγκλημα κρύβονταν δυο αδέρφια, ένα αγόρι και ένα κορίτσι, 12 και 14 ετών αντιστοίχως, τα οποία εισέβαλλαν στη μονοκατοικία του ηλικιωμένου για να τον ληστέψουν, ενώ η γιαγιά και ο παππούς τους κράταγαν τσίλιες.

Την στιγμή όμως που οι δύο ανήλικοι μπήκαν στην αυλή της μονοκατοικίας, έγιναν αντιληπτοί από τον 87χρονο, ο οποίος αντέδρασε.

Οι αστυνομικοί του τμήματος ανθρωποκτονιών της ασφαλείας Θεσσαλονίκης άρχισαν να συγκεντρώνουν υλικό από κάμερες ασφαλείας γύρω από το σπίτι και σε συνδυασμό με όσα τους είπαν κάτοικοι και γείτονες του ηλικιωμένου κατάφεραν να αποκαλύψουν τις ταυτότητες των δύο ανήλικων δραστών.

νώ ταυτοποιήθηκαν κα τα στοιχεία των 45 γιαγιάς και του 40χρονου συντρόφου της, ο οποίος συνελήφθη.

Συνελήφθη επίσης και η 45χρονη γυναίκα, καθώς σε έλεγχο που της έγινε βρέθηκαν δισκία τα οποία εμπίπτουν στις διατάξεις του Νόμου περί εξαρτησιογόνων ουσιών.

Σε βάρος των δραστών σχηματίστηκε δικογραφία, κατά περίπτωση, για τις προαναφερόμενες αξιόποινες πράξεις, η οποία υποβλήθηκε στις αρμόδιες Δικαστικές Αρχές.

Ο άτυχος ηλικιωμένος μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο με βαριές κακώσεις σε όλο του το σώμα, καθώς οι δυο έφηβοι τον χτυπούσαν βάναυσα στο κεφάλι και στο σώμα, με αποτέλεσμα να υποστεί εγκεφαλική αιμορραγία.

Οι δύο ανήλικοι ομολόγησαν και περιέγραψαν την εισβολή τους στο σπίτι του θύματος και πώς όταν εκείνος τους αντελήφθη άρχισαν να το γρονθοκοπούν με μανία στο κεφάλι.

Μάλιστα, όταν ο 87χρονος έπεσε στο έδαφος συνέχισαν να τον κλωστούν σε όλο του το σώμα.