Η 24χρονη κοπέλα που έπεσε θύμα βιασμού σε πρωτοχρονιάτικο πάρτι στη σουίτα πεντάστερου ξενοδοχείου της Θεσσαλονίκης δήλωσε μέσω του δικηγόρου της  Θανάση Ζιώγα: «Αυτό που έπαθα εγώ, δεν θέλω να το πάθει κανένα άλλο κορίτσι. Δεν θα κάνω πίσω»!

Κυριολεκτικά εξουθενωμένη ψυχικά, αλλά με αποφασιστικότητα που εντυπωσιάζει, η 24χρονη παλεύει για να τιμωρηθούν για την πράξη τους οι υπεύθυνοι.

Στο πλευρό της στέκονται φίλοι και γνωστοί, αλλά και πλήθος ανώνυμου κόσμου σ' ένα πρωτοφανές κύμα συμπαράστασης που τη στηρίζει να ξεπεράσει το αρχικό σοκ.

“Καταλαβαίνετε ότι το κορίτσι είναι ψυχολογικά ράκος. Βρίσκεται ακόμη σε κατάσταση σοκ, γιατί μία τέτοια πράξη ισοπεδώνει την προσωπικότητα μίας νέας κοπέλας” δήλωσε στο Thesstoday.gr ο δικηγόρος της, Θανάσης Ζιώγας.

?Είναι ένα κορίτσι σεμνό και ιδιαίτερα πολύ χαμηλών τόνων. Με έχει συγκινήσει όμως το γεγονός ότι δεν το βάζει κάτω. Πρέπει να αποκαλυφθούν οι υπεύθυνοι. Κάποιοι δεν μπορεί να μένουν κρυμμένοι για πάντα. Κι ο ρόλος ο δικός μας είναι να τους ξεμπροστιάσουμε και να χτυπήσουμε το κακό στη ρίζα του”.

Κατήγγειλε τρία άτομα

?πως καταγγέλλει η 24χρονη, οι δράστες φρόντισαν να της ρίξουν “κάτι” στο ποτό της και επακολούθησαν όσα συνέβησαν την Παραμονή της Πρωτοχρονιάς στο δωμάτιο του πολυτελούς ξενοδοχείου.

Η κοπέλα πήγε στο πάρτι μαζί με δύο φίλες της ύστερα από παρότρυνση ενός ατόμου που θεωρούσε φίλο της και τον εμπιστευόταν. Στο πάρτι πήγε με το αυτοκίνητό της. Επειδή, όμως, είχε πιει δύο ποτά και δεν αισθανόταν καλά για να οδηγήσει - το σπίτι της βρίσκεται εκτός Θεσσαλονίκης - δέχθηκε να φύγουν οι φίλες της και να μείνει το βράδυ σε ένα από τα δωμάτια που είχαν κλείσει τρεις Αθηναίοι επιχειρηματίες για το πάρτι.

'Ομως όταν ξύπνησε το πρωί χωρίς τα ρούχα της και με διάφορα “περίεργα” αντικείμενα γύρω της, συνειδητοποίησε τι συνέβη και επικοινώνησε αμέσως με τον φίλο της που την είχε καλέσει στο ξενοδοχείο.

“Πού βρίσκομαι Μ…; Γιατί είμαι εδώ;” ήταν οι πρώτες φράσεις που του είπε. Τότε εκείνος της πρότεινε: “Φύγε γρήγορα και έλα εδώ”.

Πρόκειται για το ίδιο άτομο που, όπως αποκάλυψε χθες το Thesstoday.gr, με ανάρτησή του στο Instagram παραδέχθηκε όλα όσα έγιναν.

Παρά τη σύγχυση και την απελπισία της, η κοπέλα βρήκε το θάρρος και επικοινώνησε με τον δικηγόρο της Θανάση Ζιώγα, ο οποίος τη συμβούλευσε να καταγγείλει αμέσως το περιστατικό στην αστυνομία.

Απευθύνθηκε λοιπόν στο ΑΤ Λευκού Πύργου, όπου ανέφερε όσα θυμόταν καταγγέλλοντας τρία άτομα – των οποίων όμως δεν γνωρίζει τα ονόματα.

ρόκειται για τους 3 Αθηναίους που την “υποδέχθηκαν” στο διάδρομο του ξενοδοχείου όταν δεν ένιωθε καλά και προσποιήθηκαν ότι ήθελαν να τη βοηθήσουν.

Η αστυνομία προχώρησε στη σύλληψη ενός 27χρονου, ο οποίος αφέθηκε ελεύθερος με περιοριστικούς όρους.

Η υπόθεση ωστόσο δεν έχει κλείσει, καθώς η ανακρίτρια εξακολουθεί να παίρνει καταθέσεις από άτομα που εμπλέκονται στην υπόθεση.

Τις τελευταίες ημέρες εξάλλου στα social media υπήρξε σωρεία αντιδράσεων, καταγγελιών και αποκαλύψεων αποκαλύπτοντας την "μπόχα" που κρύβουν πολλά μαγαζιά της νύχτας και κάποιοι "κύριοι" που θεωρούνται υπεράνω πάσης υποψίας.

Το κακό είναι ότι μέσα σε όλον αυτόν τον καταιγισμό καταγγελιών, αναφέρονται - εσκεμμένως ή τυχαία - και ονόματα τα οποία δεν έχουν καμία σχέση με την υπόθεση.

Και εδώ είναι που δικαιοσύνη πρέπει να αναλάβει το ρόλο της: Να φωτίσει την αλήθεια και να τιμωρηθούν οι ένοχοι.

24χρονη άλλωστε αυτό δηλώνει: “Εγώ έχω την κοινωνική υποστήριξη και δεν πρόκειται να κάνω πίσω”!