Ο νεαρός ποδοσφαιριστής Νίκος Τσουμάνης βρέθηκε νεκρός το πρωί, μέσα στο αυτοκίνητό του, στη μαρίνα της Νέας Κρήνης, στη Θεσσαλονίκη.

Σε αυτοκτονία φαίνεται να οδηγούν τα πρώτα στοιχεία αναφορικά με τον θάνατο του 30χρονου ποδοσφαιριστή Νίκου Τσουμάνη.

Ο νεαρός αθλητής βρέθηκε σήμερα το πρωί μέσα στο αυτοκίνητό του στη μαρίνα της Νέας Κρήνης, στη Θεσσαλονίκη.

Τα προβλήματα που αντιμετώπιζε το τελευταίο διάστημα είχαν ως αποτέλεσμα να κλειστεί στον εαυτό του και αυτά όπως φαίνεται τον οδήγησαν στο να βάλει τέλος στη ζωή του.

Όπως αναφέρει ο Σταύρος Ραλλάκης, φίλος του και ιδιοκτήτης της καφετέριας όπου εργάζεται η σύντροφος του ποδοσφαιριστή, το τελευταίο διάστημα φαινόταν ότι κάτι τον απασχολούσε, αλλά επειδή ήταν πολύ κλειστός χαρακτήρας δεν έλεγε τίποτα σε κανέναν.

Σύμφωνα με τον ίδιο, ο Νίκος αγαπούσε πολύ το ποδόσφαιρο, ωστόσο αυτή την περίοδο δεν αγωνιζόταν καθώς είχε κάποιο τραυματισμό στο χέρι του.

«Τον είχε "πάρει" πολύ από "κάτω". Ακούω διάφορα, ούτε καν ξέραμε εμείς, ότι μπορεί να χρωστάει χρήματα. Έδειχνε σημάδια κατάθλιψης, ήταν πολύ στεναχωρημένος και είχε απλανές βλέμμα. Ήταν ένα ωραίο παλικάρι που όλοι τον συμπαθούσαν, αλλά ήταν τρομερά κλειστός άνθρωπος», αναφέρει.

Σύμφωνα με τον ίδιο, η κοπέλα του τον αναζητούσε από χθες. Στις 20.00 το απόγευμα ο νεαρός ποδοσφαιριστής έφυγε από το σπίτι, είπε ότι θα πάει μια βόλτα και ότι θα γυρίσει. «Επειδή υπάρχει η απαγόρευση κυκλοφορίας, η κοπέλα του τον έπαιρνε τηλέφωνο, χωρίς ωστόσο να απαντήσει, οπότε ανησύχησε και δήλωσε την εξαφάνισή του στην Ελληνική Αστυνομία. Και τελικά εντοπίστηκε στις 8 το πρωί νεκρό μέσα στο όχημά του».

[embed]https://youtu.be/oasbk63IAVc[/embed]