Στην φυλακή οδηγούνται ο Δημήτρης και ο γιος του Τζώρτζης Κουτσολιούτσος, ιδρυτής και επί σειρά ετών επικεφαλής της Folli Follie αντιστοίχως.

ετά την πολύωρη απολογία τους στην 35η Τακτική Ανακρίτρια, για την υπόθεση των παραποιημένων στοιχείων που εμφάνιζε επί σειρά ετών ο Όμιλος Folli Follie προκειμένου να εμφανίζεται οικονομικά εύρωστος, πατέρας και γιος κρίθηκαν προφυλακιστέοι.

Οι κατηγορούμενοι απολογήθηκα για συνολικά πέντε κακουργήματα. Στην ανακρίτρια επίσης απολογήθηκε κατηγορούμενη για τρία αδικήματα σε βαθμό κακουργήματος και η σύζυγος του Δημήτρη Κουτσολιούτσου, η οποία όμως αφέθηκε ελεύθερη με περιοριστικούς όρους.

Οι Δημήτρης και Τζώρτζης Κουτσολιούτσος κατηγορούνται για τα εξής αδικήματα: απάτη εις βάρος του επενδυτικού κοινού, νομιμοποίηση παράνομων χρημάτων, χειραγώγηση αγοράς, πλαστογραφία και εγκληματική οργάνωση την οποία, σύμφωνα με το κατηγορητήριο, δημιούργησαν οι ίδιοι προκειμένου να πετύχουν τον στόχο τους για εμφάνιση αυξημένης κερδοφορίας με παραποιημένα στοιχεία, πλασματικά τραπεζικά statementw και κυκλωτικές κινήσεις κεφαλαίων.