'Οταν ζεις σε μια χώρα όπου δεν γνωρίζει η δεξιά τι ποιεί η αριστερά και δεν ελέγχει κανείς τι παράγει, όταν όλα γίνονται στο πόδι και την τελευταία στιγμή, δεν μπορείς να περιμένεις και πολλά.

ετά το τραγελαφικό φαινόμενο λοιπόν με τις τεράστιες μάσκες που δόθηκαν στους μαθητές κατά την πρώτη ημέρα της σχολικής χρονιάς, διαπιστώσαμε πως ... μάλλον κάποιο λαθάκι έγινε και αποφασίσαμε να επανορθώσουμε τα ανεπανόρθωτα.

Και αφού λοιπόν, όπως ήταν λογικό άλλωστε, δεν βρέθηκε κανένας να ζητήσει ένα δείγμα για να δει τι είναι αυτό που πρόκειται να παράξουμε, και αφού δεν βρέθηκε κανείς να ελέγξει τι είναι αυτό το "κουβερλί" που πρόκειται να δώσουμε στα παιδιά, αποφάσισε, κατόπιν εορτής, μην τύχει και γλιτώσουμε το ρεζιλίκι, η Κεντρική Ένωση Δήμων Ελλάδας (ΚΕΔΕ) να διακοπεί άμεσα η παραγωγή των μασκών-γίγας.

trong>Ας ελπίσουμε μόνο πως οι καινούργιες προδιαγραφές θα είναι πιο σαφείς και δεν θα βρεθούν τα παιδιά ούτε με full face ούτε με τη μάσκα του Ζορό.

Η Κεντρική Ένωση Δήμων Ελλάδας (ΚΕΔΕ) μάλιστα εξέδωσε και ανακοίνωση, αφού από ανακοινώσεις και δηλώσεις πάντα καλά τα πηγαίναμε σ' αυτή τη χώρα, για το ζήτημα των μασκών που διανέμονται στα σχολεία, στην οποία αναφέρει ότι: