Σοβαρά προβλήματα και αταστροφές άφησε πίσω της η κακοκαιρία που χτύπησε τις πρώτες πρωινές ώρες της Τρίτης την Αττική.

Η Πυροσβεστική Υπηρεσία δέχτηκε πάνω από 125 κλήσεις για πλημμυρισμένα σπίτια και κοπές δέντρων.

Σε πολλές περιοχές της Αθήνας οι δρόμοι μετατράπηκαν σε ποτάμια, και ως εκ τούτου  δημιουργήθηκαν προβλήματα και στην κυκλοφορία των οχημάτων.

Οι περιοχές όπου αντιμετώπισαν το μεγαλύτερο πρόβλημα ήταν το Ηράκλειο, η Νέα Ιωνία, το Αιγάλεω, το Περιστέρι και το Μοσχάτο, όπου οι κλήσεις για αντλήσεις υδάτων παρουσίασαν αυξητική τάση την ώρα που καταστηματάρχες άνοιγαν τις επιχειρήσεις τους και διαπίστωσαν ότι είχαν πλημμυρίσει, σύμφωνα με την Πυροσβεστική.

Καταστροφές στο Νέο Ηράκλειο

α μεγαλύτερα προβλήματα διαπιστώθηκαν την περιοχή του Νέου Ηρακλείου, όπου οι δυνατοί άνεμοι και η βροχή συνετέλεσαν στην πτώση δέντρων και αντικειμένων. τική.

Ο αέρας έσκισε τέντες, ξεκόλλησε ταμπέλες, ηλιακούς θερμοσίφωνες και κεραίες, ενώ σήκωσε ακόμα και κεραμίδια από σπίτια προκαλώντας σημαντικές ζημιές. Τα συνεργεία της Πυροσβεστικής εργάζονται πυρετωδώς για να αποκαταστήσουν τα προβλήματα.

Ευτυχώς δεν αναφέρθηκαν τραυματισμοί.

[gallery type="rectangular" size="full" td_select_gallery_slide="slide" ids="15568,15567,15566,15565,15564,15563,15562,15558"]

Προβλήματα στους δρόμους

Προβλήματα παρατηρούνται στη λεωφόρο Κηφισού στην άνοδο, από το ύψος του Περιστερίου μέχρι το ύψος της Μεταμόρφωσης.

Στη λεωφόρο Αθηνών από το Χαϊδάρι μέχρι τον Σκαραμαγκά στην κάθοδο.

Δυσκολίες στην κυκλοφορία εντοπίζονται επίσης στη Μεσογείων από το ύψος της Αγίας Παρασκευής μέχρι τον Χολαργό, στην Αλεξάνδρας, καθώς και δρόμους γύρω από το κέντρο.