Η νεαρή κοπέλα καταγγέλει ότι την απειλούσε πως θα δημοσιεύσει στα κοινωνικά δίκτυα ημίγυμνες φωτογραφίες της

υνεχίζουν να σοκάρουν οι πληροφορίες γύρω από το φονικό στις Σέρρες με δράστη έναν 21χρονο ο οποίος μαχαίρωσε θανάσιμα έναν 20χρονο μετά από έντονη λογομαχία.

Σύμφωνα με την κοπέλα που είχε σχέση το θύμα, η ίδια δεχόταν απειλές και μηνύματα από τον 21χρονο δράστη.

Όπως αναφέρθηκε σε ρεπορτάζ του STAR, η κοπέλα είπε ότι ο 21χρονος, την απειλούσε πως θα κάνει κακό σε εκείνη καθώς και στη μικρότερη αδερφή της.

«Έλεγε ότι αν με βρει θα με σκοτώσει και εξαπέλυε κι άλλες τέτοιες απειλές για τη σωματική μου ακεραιότητα. Βρεθήκαμε ύστερα από έντονη ψυχολογική πίεση που άσκησε σε μένα καθώς μου έστειλε κάτι φωτογραφίες μου που ήμουν ημίγυμνη λέγοντάς μου ότι εάν δεν τον συναντήσω θα τις αναρτούσε δημόσια στο Facebook» ανέφερε η νεαρή.

Το συμβάν

οικογένεια του 20χρονου θύματος πιστεύει ότι το έγκλημα ήταν προμελετημένο. Όπως ανέφερε η δικηγόρος της οικογένειας, «ένας άνθρωπος που μεταβαίνει στον τόπο του εγκλήματος με μαχαίρι, αφαιρεί μια ζωή και το προβάλλει, δείχνει ότι έχει σχεδιάσει το έγκλημά του και ότι το έχει αντιληφθεί».

Υπενθυμίζεται ότι ο 21χρονος φέρεται να μαχαίρωσε τον νεαρό μετά από λογομαχία που είχαν, επειδή το θύμα είχε συνάψει σχέση με την πρώην κοπέλα του δράστη.

Ο δολοφονημένος 20χρονος από το Μητρούσι Σερρών φέρεται ότι είχε κάνει δεσμό με την πρώην κοπέλα του 21χρονου από το Λιβαδοχώρι. Μάλιστα, βρίσκονταν στην ίδια παρέα, που βρέθηκε στην πλατεία της Άνω Καμήλας.

Οι δύο νέοι άρχισαν να καβγαδίζουν, με αποτέλεσμα ο 21χρονος να βγάλει ένα μαχαίρι και να επιτεθεί στον 20χρονο, χτυπώντας τον στη θωρακική χώρα. Ο άτυχος νεαρός σωριάστηκε νεκρός, καθώς το πλήγμα επέφερε τον ακαριαίο θάνατό του.

Μετανιωμένος δηλώνει ο δράστης

Ο δράστης ο οποίος έχει ήδη προφυλακιστεί αρνείται ότι είχε προσχεδιάσει το φόνο και ζητεί ψυχιατρική πραγματογνωμοσύνη αλλά και συγχώρεση από την οικογένεια του θύματος.

Στην απολογία του ανέφερε: «Ουδέποτε απείλησα ή εκβίασα την Κ.Ζ. ότι θα δημοσιεύσω ημίγυμνες φωτογραφίες της που είχα επιδιώκοντας δήθεν συνουσία μαζί της, ουδέποτε την ενόχλησα ήμουν διακριτικός, άλλωστε είχα συνάψει άλλη σχέση με συνομήλική μου από την Αθήνα, στην οποίαν είχα αφοσιωθεί, όπου ήθελα σχεδίαζα να μεταβώ για να εργασθώ.Την διαψεύδω κατηγορηματικά.

Στο παρελθόν με είχε κτυπήσει απρόκλητα το θύμα χωρίς να αντιδράσω. Έχω αποπειραθεί να θέσω τέλος στην ζωή μου πριν έναν χρόνο περίπου. Αντιμετωπίζω λόγω της δύσκολης εφηβικής ηλικίας της πρόωρης διάζευξης των γονιών μου, της εγκατάλειψής μου, της στέρησης πατρικής φροντίδας, οικογενειακής στέγης, έντονα ψυχολογικά προβλήματα μου έχει χορηγηθεί φαρμακευτική αγωγή που δεν ελάμβανα.

Ζητώ την διενέργεια ψυχιατρικής πραγματογνωμοσύνης προκειμένου να διαγνωσθεί αν πάσχω από ψυχικό νόσημα.

Έχω μετανιώσει, μεταμέλησα αληθινά για την πράξη μου αυτήν.

Ζητώ συντετριμμένος. Συγγνώμη από την οικογένεια του θύματος και εύχομαι ο Δ.Π. να ήταν ζωντανός.

Να μην είχε συμβεί αυτό το κακό.

Αντιλαμβάνομαι, αναλογίζομαι πλήρως και σέβομαι απόλυτα το βαρύ πένθος, την οργή τους για την άδικη απώλεια του παιδιού τους για την οποίαν ευθύνομαι εγώ.