Σε σύλληψη μετατράπηκε τελικώς η προσαγωγή του Μένιου Φουρθιώτη.

Μέσα στην ημέρα, ο Μένιος Φουρθιώτης και οι δύο ποινικοί που συνελήφθησαν χθες θα οδηγηθούν στον εισαγγελέα.

Σύμφωνα με πληροφορίες, οι Αρχές γνωρίζουν πως το όπλο που χρησιμοποιήθηκε στην επίθεση στο σπίτι του Φουρθιώτη είναι το ίδιο με το οποίο κακοποιοί πυροβόλησαν κατά αστυνομικών της ομάδας ΔΙ.ΑΣ. στη Νέα Ερυθραία πριν από λίγο καιρό.

Οι δύο ποινικοί, που αρνούνται τα πάντα, έχουν απασχολήσει στο παρελθόν το τμήμα εκβιαστών.

Μάλιστα, οι δύο άνδρες δεν παραδέχονται καν πως γνωρίζουν τον Μένιο Φουρθιώτη.

Ωστόσο, από την πρώτη φάση της έρευνας φαίνεται πως οι τρεις άνδρες γνωρίζονται μέσω μιας εταιρείας σεκιούριτι στην οποία εργάζονταν παλαιότερα οι δύο ποινικοί.

Ο ίδιος ο Μένιος Φουρθιώτης αρνείται τα πάντα, ωστόσο οι Αρχές εκτιμούν ότι ο παρουσιαστής «σκηνοθέτησε» τις επιθέσεις στο δικό του σπίτι.

Υπενθυμίζεται πως χθες, Μεγάλη Τρίτη, πραγματοποιήθηκε έφοδος της ΕΛ.ΑΣ., παρουσία εισαγγελέα, στο σπίτι και το γραφείο του παρουσιαστή στο κανάλι Ε.

Σύμφωνα με πληροφορίες, από το γραφείο του Μένιου Φουρθιώτη έχουν κατασχεθεί ηλεκτρονικοί υπολογιστές και άλλα αντικείμενα στο πλαίσιο της έρευνας.

Το περιστατικό για το οποίο ερευνά η αστυνομία έχει να κάνει με τους πυροβολισμούς έξω από το σπίτι του παρουσιαστή, καθώς και εναντίον της ομάδας ΔΙΑΣ στην περιοχή της Μεταμόρφωσης, ενώ υπενθυμίζεται ότι τον παρουσιαστή είχε κατονομάσει σε καταγγελίες του ο Κώστας Βαξεβάνης ως το πρόσωπο το οποίο βρίσκεται πίσω από συμβόλαιο θανάτου σε βάρος του.

Νωρίτερα ο Κώστας Βαξεβάνης έκανε μια ανάρτηση