Απίστευτο περιστατικό σημειώθηκε στις ΗΠΑ σε εστιατόριο του Λας Βέγκας με πρωταγωνιστή τον Νίκολας Κέιτζ. Ο 57χρονος ηθοποιός μέθυσε, ενεπλάκη σε καυγά με το προσωπικό του καταστήματος και διώχθηκε από το μέρος κακήν κακώς.

Το περιστατικό σημειώθηκε στις 13 Σεπτεμβρίου, στο Lawry’s Prime Rib, ωστόσο γνωστό έγινε τις τελευταίες ώρες ύστερα από δημοσίευμα της αμερικανικής Sun.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ της εφημερίδας, ο βραβευμένος με Όσκαρ Νίκολας Κέιτζ έμοιαζε με μεθυσμένο άστεγο.

ηγές του εστιατορίου μάλιστα αποκάλυψαν ότι ο ηθοποιός κατανάλωσε μεγάλη ποσότητα ουίσκι και σφηνάκια τεκίλας, προτού αρχίσει να γίνεται εριστικός.

Στο σχετικό βίντεο που βλέπει το φως της δημοσιότητας φαίνεται να κάθεται ξυπόλητος σε έναν καναπέ και να προσπαθεί να φορέσει τις παντόφλες του που βρίσκονται κοντά του.

lockquote class="twitter-tweet">

dir="ltr" lang="en">'Drunk and rowdy' Nicolas Cage kicked out of fancy Vegas restaurant https://t.co/ztQjCjPezF

? The US Sun (@TheSunUS) September 23, 2021

cript async src="https://platform.twitter.com/widgets.js" charset="utf-8">

Ήμασταν στο μπαρ του Lawry’s όταν προσέξαμε έναν άνδρα που αρχικά μας φάνηκε σαν μεθυσμένος άστεγος, ο οποίος έκανε σαματά. Προς μεγάλη μας έκπληξη, συνειδητοποιήσαμε ότι επρόκειτο για τον Νίκολας Κέιτζ, ο οποίος ήταν κυριολεκτικά λιώμα και καυγάδιζε με το προσωπικό. Ήταν σε πολύ άσχημη κατάσταση και περιφερόταν ξυπόλητος», αναφέρει πηγή στη Sun.

Παράλληλα σημειώνει: «Το προσωπικό μας είπε ότι κατέβαζε σφηνάκια τεκίλας και ποτήρια με ουίσκι Macallan του 1980. Επειδή φώναζε στον κόσμο και προσπαθούσε να ξεκινήσει καυγάδες, το προσωπικό του ζήτησε να φύγει. Ήταν τόσο μεθυσμένος που δεν μπορούσε  να φορέσει ούτε καν τις παντόφλες του πριν τον συνοδέψουν τελικά έξω».

Το έχει ξανακάνει

Αξίζει να σημειωθεί πως αυτή δεν είναι η πρώτη φορά που ο ηθοποιός δημιουργεί επεισόδια λόγω μέθης δημοσίως. Τον Μάρτιο του 2019 προσπάθησε να δημιουργήσει ένταση σε δικαστήριο του Λας Βέγκας, όπου πήγε να υποβάλει αίτηση για να παντρευτεί την Έρικα Κόικε.