Η υπάλληλος του Κέντρου Υγείας Παλαμά, από την οποία ξεκίνησε να ξετυλίγεται το νήμα της υπόθεσης με τα πλαστά πιστοποιητικά εμβολιασμού, εκτός από τις ποινικές συνέπειες που αντιμετωπίζει, οδηγήθηκε σήμερα στο Πειθαρχικό της 5ης ΥΠΕ με το ερώτημα της απόλυσης.

strong>

Συγκεκριμένα, η 44χρονη διοικητική υπάλληλος του Κέντρου Υγείας Παλαμά έφτασε στην 5η ΥΠΕ όπου απολογήθηκε στο Πρωτοβάθμιο Πειθαρχικό Συμβούλιο, εξηγώντας τους λόγους που την οδήγησαν στην πράξη των εικονικών εμβολιασμών.

Όπως, σύμφωνα με το ρεπορτάζ του STAR, ανέφερε τα πολλά προβλήματα υγείας που είχε η ίδια αλλά και η απώλεια αγαπημένων της προσώπων την οδήγησαν στο να βοηθήσει κάποιους ανθρώπους να μην χάσουν την δουλειά τους.

Η απόφαση του Πειθαρχικού της επιβάλει έναν χρόνο δυνητική αργία, πράγμα που σημαίνει παύση από την εργασία της για έναν χρόνο άνευ αποδοχών.

Αύριο, Τρίτη 5/10/2021, ο διοικητής της 5ης ΥΠΕ, κ. Φώτης Σερέτης, θα καταθέσει μηνυτήρια αναφορά κατά της ίδιας αλλά και κατά παντός υπευθύνου στο Κ.Υ. Παλαμά, ενώ την Παρασκευή έχει κληθεί από το Τμήμα Εσωτερικών Υποθέσεων η διοικητική υπάλληλος στα πλαίσια της προκαταρκτικής εξέτασης του εισαγγελέα Καρδίτσας.

Σύμφωνα με  όσα υποστηρίζει ο συνήγορός της 44χρονης, κ. Ν. Αρβανιτάκης, η κατηγορούμενη έχει παραδεχτεί τις πράξεις της, δεν είχε κανένα οικονομικό κίνητρο, ενώ επικαλέστηκε άσχημη ψυχική κατάσταση λόγω προβλημάτων στην προσωπική της ζωή.