Αναστάτωση προκάλεσε στις αρμόδιες αστυνομικές υπηρεσίες της Ρόδου ένα 11χρονο αγόρι, που ανάρτησε για… πλάκα στο TikTok ότι τον είχαν απαγάγει και κινδύνευε.

Σύμφωνα με την rodiaki.gr, η ανάρτηση υπέπεσε στην αντίληψη του Σώματος Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος στην Αθήνα και οι αστυνομικοί επικοινώνησαν με τους συναδέλφους τους στη Ρόδο μέσα σε ελάχιστα λεπτά.

Μάλιστα, σχεδίασαν και επιχείρηση εντοπισμού και εφόδου στο σπίτι όπου διέμενε το παιδί.

Έτσι, περίπου μισή ώρα αφότου έγινε η ανάρτηση, ομάδα ειδικών αστυνομικών της Ρόδου, με επικεφαλής αξιωματικό, έφτασε στο σπίτι όπου διέμενε το παιδί –έγινε εντοπισμός με βάση το ηλεκτρονικό του αποτύπωμα.

Δύο μοτοσικλέτες της ΕΛ.ΑΣ. κι ένα περιπολικό βρέθηκαν στο σημείο αποκλείοντας έτσι την πολυκατοικία ενώ ταυτόχρονα ενημέρωσαν και τον Εισαγγελέα Yπηρεσίας Ρόδου.

Οι αστυνομικοί που έφτασαν στο διαμέρισμα χτύπησαν την πόρτα, την οποία άνοιξε η μητέρα του 11χρονου.

Τόσο η ίδια όσο και τα υπόλοιπα μέλη της οικογένειας, δεν γνώριζαν το παραμικρό για την επίμαχη ανάρτηση η οποία είχε καταφέρει να αναστατώσει και μάλιστα για τα καλά αστυνομία και εισαγγελία Ρόδου.

Οι αστυνομικοί, προκειμένου να βεβαιωθούν ότι δεν συμβαίνει τίποτα απολύτως αναγκάστηκαν να πραγματοποιήσουν έρευνα σε ολόκληρο το σπίτι και να πάρουν καταθέσεις από όλα τα μέλη της οικογένειας.