Ραγδαίες είναι πλέον οι εξελίξεις στην εισαγγελική έρευνα για την υπόθεση με τη σεξουαλική κακοποίηση αθλητών, η οποία ξεκίνησε μετά τις αποκαλύψεις της Σοφίας Μπεκατώρου για βιασμό της πριν από 23χρονια από παράγοντα της Ιστιοπλοΐας. Την ίδια ώρα σοκ προκαλεί η κατάθεση της 21χρονης σήμερα γυναίκας η οποία έχει καταγγείλει στον εισαγγελέα βιασμό της από τον προπονητή της ήταν 11 ετών.

Η κοπέλα φέρεται να κατέθεσε πως ο προπονητής την απειλούσε πως θα την σκοτώσει, όπως θα σκότωνε και τα μέλη της οικογένειάς της αν μιλούσαν στις αρχές για το βιασμό της από εκείνον. Ωστόσο, το 2013 το θύμα μαζί με τους γονείς της και έναν παράγοντα από τον χώρο του αθλητισμού πήγαν στην αστυνομία. Εκεί μίλησαν για τα όσα έχει υποστεί η ίδια από τον προπονητή της. Ωστόσο, ο διοικητής τους συνέστησε να μην μπλέξουν με μακροχρόνιες δικαστικές διαδικασίες, οι οποίες θα πλήγωναν κι άλλο την κοπέλα.

Από το σημείο αυτό και μετά ο κατηγορούμενος προπονητής απελύθη από το Όμιλο και έκτοτε εξαφανίστηκε. Η 21χρονη αποφάσισε να μιλήσει ξανά όταν είδε την Σοφία Μπεκατώρου να αποκαλύπτει δημοσίως ότι υπέστην βιασμό. Η κοπέλα έψαξε την Ολυμπιονίκη στο facebook, της έστειλε μήνυμα και συναντήθηκαν. Κατόπιν η 21χρονη αποφάσισε να αποκαλύψει πως και εκείνη υπήρξε θύμα βιασμού από τον προπονητή της.

Έτσι, κατάθεσε στον εισαγγελέα το πρωί του περασμένου Σαββάτου και κατήγγειλε τον προπονητή της για σεξουαλική κακοποίησή της. Μάλιστα, αντέκρουσε τους ισχυρισμούς του κατηγορουμένου ότι υπήρξε «συναίνεση» εκ μέρους της και πως όλα συνέβησαν ενώ η ίδια ήταν σε μεγαλύτερη ηλικία.