Θέλει η ..... να χαρεί κι ο κορονοϊός δεν την αφήνει, αφού σε συνολικά 26 συλλήψεις προχώρησαν άνδρες της αστυνομίας, το απόγευμα της Τρίτης, σε οίκο ανοχής στην Ομόνοια για παραβίαση των μέτρων κατά του κορονοϊού.

Πιο συγκεκριμένα, στο πλαίσιο των ελέγχων για παράνομη λειτουργία οίκων ανοχής στο κέντρο της Αθήνας, εντοπίστηκε σε διώροφο κτίριο, οίκος ανοχής, όπου παρευρίσκονταν διάφορα άτομα. Συνελήφθησαν 15 άνδρες και 11 γυναίκες για παράβαση των διατάξεων περί αποφυγής της διασποράς της νόσου.

Στη θέα των αστυνομικών που επιχειρούσαν τον έλεγχο, οι ευρισκόμενοι εντός του οίκου ανοχής σφράγισαν από μέσα την κεντρική είσοδο και τις εσωτερικές πόρτες, προκειμένου να αποτρέψουν τους αστυνομικούς να εκτελέσουν το καθήκον τους.

Για την περάτωση δε του ελέγχου, οργανώθηκε επιχείρηση με την παρουσία εκπροσώπου της δικαστικής Αρχής.

έσα στο χώρο του οίκου συνελήφθησαν δύο γυναίκες, ως προσωρινά υπεύθυνες για τη λειτουργία του, η οποία είχε διακοπεί από τον Δήμο Αθηναίων, εννέα γυναίκες-εργαζόμενες και 15 άνδρες-πελάτες.

Σε όλους τους συλληφθέντες επιβλήθηκε διοικητικό πρόστιμο 300 ευρώ, ενώ στον εκμισθωτή και ιδιοκτήτη του κτιρίου επιβλήθηκε διοικητικό πρόστιμο 5.000 ευρώ και στις προσωρινά υπεύθυνες διοικητικό πρόστιμα 3.000 ευρώ.