Η Αργυρούπολη και όλη η Ελλάδα έχει συγκλονιστεί από την υπόθεση ξυλοδαρμού μίας άτυχης γυναίκας από τον σύντροφό της, η οποία μάλιστα νοσηλεύεται σε κρίσιμη κατάσταση.

Η κόρη του φερόμενου ως δράστη έγραψε στο Instagram: «Ντρέπομαι πολύ που αυτός ο άνθρωπος είναι πατέρας μου, ελπίζω να σαπίσεις στη φυλακή».

Μάλιστα η κοπέλα συνεχίζει, δίνοντας και στοιχεία για τον εντοπισμό του: «Κοινοποιήστε παντού για να βρεθεί! Αυτό είναι το σκουπίδι της Αργυρούπολης που χτύπησε τη σύντροφό του, χαροπαλεύει η γυναίκα με κρανιοεγκεφαλικές κακώσεις, κινείται με όχημα KIA χρώματος ασημί».

 

Οι αστυνομικοί έχουν εξαπολύσει ανθρωποκυνηγητό για να εντοπιστεί ο δράστης και να οδηγηθεί στον Εισαγγελέα.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο φερόμενος ως δράστης είναι ο εικονιζόμενος:

2>Το χρονικό του άγριου ξυλοδαρμού

ύμφωνα με όσα έχουν διαρρεύσει, υπήρξε έντος διαπληκτισμός ανάμεσα στο ζευγάρι, με τον 48χρονο να χτυπά άγρια στο κεφάλι την 40χρονη αλλά και στον θώρακα, προκαλώντας της βαρύτατους τραυματισμούς.

Αστυνομικές πηγές αναφέρουν ότι ο ίδιος ενημέρωσε στη συνέχεια συγγενικό του πρόσωπο το οποίο με την σειρά του κάλεσε την Αστυνομία. Ωστόσο, μέχρι να φτάσουν στο σπίτι της οδού Ολυμπίας οι αστυνομικοί, εκείνος είχε εξαφανιστεί.

Αρχικά την υπόθεση είχε αναλάβει το γραφείο ενδοοικογενειακής βίας του τμήματος Αλίμου, ωστόσο λόγω της σοβαρότητας του περιστατικού, τις έρευνες ανέλαβε η Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Νοτιοανατολικής Αττικής

2>Είχε μαχαιρώσει και άλλη πρώην του το 2015

ύμφωνα με αστυνομικές πηγές, ο δράστης είχε παρόμοιες συμπεριφορές και παρελθόν.

Μάλιστα, το 2015 στο Άργος είχε μαχαιρώσει την τότε σύντροφό του, αλλά δεν είχε συλληφθεί, στα όρια του αυτοφώρου.