Tα έργα και οι ημέρες του σεξουαλικού αρπακτικού – όπως χαρακτηρίζεται – πάνε πολύ πίσω στο χρόνο και αγγίζουν ευαίσθητες, αλλά και τραγικές ιστορίες.

Η δημοσιοποίηση του ονόματός του κινητοποίησε τους πολίτες, που σπεύδουν να δώσουν οποιοδήποτε στοιχείο θεωρούν ότι μπορεί να βοηθήσει την εξέλιξη των ερευνών. Οι Αρχές φαίνεται να εξασφάλισαν μαρτυρία πολίτη, ο οποίος ισχυρίζεται ότι είδε την μικρή  Μαντλίν, μερικές βδομάδες μετά την εξαφάνισή της, να βγαίνει από εστιατόριο και να μπαίνει σε βαν που ανήκε σε κάποιον Γερμανό, χωρίς να αποκλείεται το συγκεκριμένο όχημα να είναι αυτό με το οποίο διακινείτο ο Μπρίκνερ.

Η μικρή Μαντλίν, ωστόσο, επέφερε ντόμινο αποκαλύψεων. Οι Αρχές ερευνούν τη σύνδεση του υπόπτου, όχι μόνο με τις υποθέσεις εξαφάνισης της 5χρονης Ίνγκα κα του 6 ετών Ρενέ, αλλά πλέον και με τον μυστηριώδη θάνατο της 16χρονης Καρόλα Τίτζε, το 1996.

Η Καρόλα εξαφανίστηκε πριν από 24 χρόνια, το πρωί της 5ης Ιουλίου, ενώ έκανε διακοπές με τους γονείς της στο θέρετρο Ντε Χάαν στο Βέλγιο.

Η έφηβη ήταν αγνοούμενη για έξι ημέρες προτού το πτώμα της βρεθεί ακρωτηριασμένο σε αμμόλοφους. Μέρες πριν από την εξαφάνισή της, θεάθηκε να συνομιλεί με έναν Γερμανό, τον οποίον η Αστυνομία προσπάθησε να εντοπίσει αλλά μάταια.

Η δολοφονία της Καρόλα σημειώθηκε χρονικά, λίγες μόνο βδομάδες μετά την εξαφάνιση του μικρού Ρενέ σε παραθαλάσσιο θέρετρο της Πορτογαλίας.

Ο Γερμανός παιδόφιλος είχε φθάσει στην Πορτογαλία το 1995, μέχρι τότε διέμενε σε αυτό το σπίτι.

Δημοσιογράφος BBC

? εντύπωση που σχηματίζεις είναι ότι μάλλον πρόκειται για μυστικοπαθή άνθρωπο. Κάποιος που πηγαινοερχόταν συνήθως τα βράδια, που δεν ήθελε να μιλάει με τους γείτονες. Στην πραγματικότητα τους έδωσε την εντύπωση ότι δεν ήθελε να τον ενοχλούν".

Η εγκληματική δράση του τον είχε θέσει στο μικροσκόπιο των ερευνών για την Μαντλίν ήδη από το 2013. Ωστόσο, σύμφωνα με το ``Der Spiegel``, οι αναφορές της τοπικής αστυνομίας του Μπράουνσγουιγκ φαίνεται να αγνοήθηκαν από την Ομοσπονδιακή Υπηρεσία Εγκλημάτων της Γερμανίας.

 

 

https://youtu.be/kG_2bSzx0U0