Δεν ξέρει από πού να φυλαχτεί κανείς πλέον και οι επιθέσεις σε αθώους και αμέριμνους πολίτες έχουν γίνει καθημερινό φαινόμενο.

πως αυτή χθες (Κυριάκη) το απόγευμα στη Νέα Μανωλάδα που, σε ένα σπίτι κοντά στο κέντρο του χωριού, εισέβαλε από ανασφάλιστη πόρτα άγνωστος άνδρας. Στο σπίτι βρίσκονταν εκείνη τη στιγμή δύο γυναίκες, μάνα και κόρη, 76 και 53 ετών αντιστοίχως.

Ο δράστης, αφού χτύπησε την ανήμπορη να αντιδράσει 76χρονη, την μετέφερε στην τουαλέτα και τη έδεσε. Στη συνέχεια, απαίτησε από την 53χρονη να του δώσει όσα χρήματα υπήρχαν στο σπίτι, αλλά το ποσό των 40 ευρώ επάνω της η γυναίκα δεν το ικανοποίησε. ε

Την υποχρέωσε λοιπόν, όπως αναφέρει το patrisnews, να βγει στη γειτονιά και να ζητήσει συνοδεύοντάς την μάλιστα.

Οι γείτονες είδαν την 53χρονη αναστατωμένη, αλλά εκείνη δεν τους είπε τι της συμβαίνει, αφού ο δράστης ήταν δίπλα της. Όταν αργότερα ρωτήθηκε από τους αστυνομικούς γιατί δεν είπε κάτι στους γείτονες, η γυναίκα είπε ότι ο δράστης την προειδοποίησε ότι «έχει βάλει βόμβα στη μάνα της και αν μιλήσει θα την ανατίναζε…»

Σύμφωνα μάλιστα με όσα κατήγγειλε η παθούσα, αφού κατάφερε να συγκεντρώσει το ποσό των 100 ευρώ, επέστρεψε με τον δράστη στο σπίτι όπου και την βίασε. Οι δύο γυναίκες μεταφέρθηκαν στο νοσοκομείο Πατρών για εξετάσεις.

Στην υπόθεση αρχικά επιλήφθηκε το Α.Τ. Βουπρασίας, αλλά λόγω της σοβαρότητας των καταγγελιών η διερεύνηση συνεχίστηκε από τους άνδρες της Ασφάλειας Ήλιδας, ενώ από την πρώτη στιγμή ενημερώθηκε και ο Γενικός Περιφερειακός Διευθυντής Δυτ. Ελλάδας Ταξίαρχος Απ. Μαρτζάκλης.