Εξαιρετικά ευρηματικά ήταν τα μέλη μιας σπείρας στην Κόρινθο η οποία εξαρθρώθηκε από το τμήμα δίωξης ναρκωτικών και την ασφάλεια Κορίνθου.

Έκρυβαν τα ναρκωτικά σε σημεία που δύσκολα θα φανταζόταν κάνεις, ακόμα και μέσα σε φέρετρο. Σύμφωνα με πληροφορίες, η σπείρα συστάθηκε πρόσφατα, τον περασμένο Σεπτέμβριο, στην Κόρινθο, στην Αττική, στα Δωδεκάνησα, τη Χαλκιδική και τη Θεσσαλονίκη.

Η ταυτοποίηση των μελών της σπείρας ήταν δύσκολη καθώς η επικοινωνία τους γινόταν μέσω κινητών τηλεφώνων δηλωμένων σε άσχετα άτομα και η ορολογία που χρησιμοποιούνταν ήταν κωδικοποιημένη. Με την ταυτοποίηση τους, συνελήφθησαν δύο αλλοδαποί 26 και 22 ετών και στον Πειραιά εντοπίστηκε και ακινητοποιήθηκε όχημα στο οποίο επέβαιναν δύο Έλληνες συνεργοί τους, ένας άνδρας 36 ετών και μία γυναίκα 37 ετών.

Μέσα στο όχημα βρέθηκαν 16 κιλά και 882 γραμμάρια ακατέργαστης κάνναβης και στο γραφείο τελετών το οποίο διατηρούσε η 37χρονη Ελληνίδα, βρέθηκαν ακόμα 35 κιλά και 180 γραμμάρια κάνναβης κρυμμένα επιμελώς μέσα σε φέρετρο!

Όλοι οι συλληφθέντες οδηγήθηκαν στην εισαγγελία πρωτοδικών Αθηνών και σχηματίστηκε δικογραφία κακουργηματικού χαρακτήρα για σύσταση εγκληματικής οργάνωσης, κατοχή και απόκρυψη ναρκωτικών ουσιών, Με σκοπό τη διακίνηση και το εμπόριο τους.