Σήμερα, εκτός κι αν έχουμε και άλλο απρόοπτο, θα ξεκινήσει η δίκη για το θάνατο της μικρής Μελίνας Παρασκάκη στην Κρήτη.

Η δίκη ήταν προγραμματισμένο να ξεκινήσει την προηγούμενη Πέμπτη, αλλά η Πρόεδρος του Τριμελούς Πλημμελειοδικείου Ηρακλείου δήλωσε αποχή λόγω κωλύματος, και την ίδια αιτιολογία για τη μη παρουσία της έδωσε και η αναπληρωματική Πρόεδρος…

Έχει οριστεί πλέον άλλος Πρόεδρος και η δίκη αναμένεται να ξεκινήσει σήμερα.

Στο άκουσμα της διακοπής ο χαροκαμμένος πατέρας της μικρής Μελίνας δήλωσε: “Είμαι εξοργισμένος. Περιμένω μια δικαίωση για το παιδί μου που πέθανε άδικα εξαιτίας της τραγικής αμέλειας της κατηγορουμενης. Δεν μπορώ να κάνω πίσω από τη στιγμή που δεν έχει εκδικαστεί η υπόθεση. Θέλουμε τη δικαίωση, να είναι ένα μνημόσυνο για την Μελίνα, να ηρεμήσει η ψυχούλα της γιατί έφυγε άδικα και αδικαιολόγητα”

Για όσους δεν θυμούνται, η 4χρονη Μελίνα είχε αφήσει την τελευταία της πνοή τον μετά από επέμβαση για “κρεατάκια”, μία επέμβαση ρουτίνας δηλαδή, το Δεκέμβριο του 2015 στο Βενιζέλειο Νοσοκομείο Ηρακλείου. Τα στοιχεία της προκαταρκτικής έρευνας οδήγησαν στην άσκηση δίωξης εναντίον της αναισθησιολόγου, η οποία κατηγορείται για ανθρωποκτονία από αμέλεια.