Δεν πίστευαν στα μάτια τους σήμερα το πρωί οι περαστικοί στην πλατεία Πάρκου στη Λαμία.

Σύμφωνα lamiareport.gr, γύρω στις 11:30 το πρωί ένας ηλικιωμένος άνδρας καθόταν πίσω από το κλειστό μεσαίο περίπτερο, στην κάτω πλευρά της πλατείας, και δύο ανήλικες ρομά  θώπευαν τα γεννητικά του όργανα.
Κατά πώς φαίνεται μάλιστα, ο εν λόγω ηλικιωμένος δεν ανήκει στις ευπαθείς ομάδες, αφού το μέτρο της κοινωνικής απόστασης κάθε άλλο παρά φρόντισε να τηρήσει.

Σοκαρισμένοι οι διερχόμενοι (μην το χάσουμε τον παππού στα καλά καθούμενα) ενημέρωσαν την αστυνομία, η οποία ωστόσο δεν τους έπιασε στα πράσα, αφού οι νεαρές ρομά ενημερώθηκαν από τους τσιλιαδόρους και απομακρύνθηκαν έγκαιρα.

Παραταύτα, οι αστυνομικοί τη δουλειά τους την έκαναν, αφού μοίρασαν αρκετές κλήσεις για μη χρήση μάσκας και τήρηση αποστάσεων, όπως προβλέπει η νομοθεσία για τον Covid-19, ενώ κάποιοι νεαροί που δεν είχαν ταυτότητα προσήχθησαν στο Αστυνομικό Μέγαρο για εξακρίβωση στοιχείων.

Σύμφωνα με πληροφορίες, στην πλατεία Πάρκου σήμερα το πρωί επεβλήθησαν πάνω από 10 πρόστιμα για μη χρήση μάσκας και τήρηση αποστάσεων μεταξύ των θαμώνων της πλατείας.