Μία σύγκρουση με βαρύτατους χαρακτηρισμούς έγινε ανάμεσα στον βουλευτή της ΝΔ Κωνσταντίνο Κυρανάκη και τον βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ Γιώργο Βαρεμένο.

Κατά την παρουσία και των δύο στην εκπομπή του Γιώργου Παπαδάκη του ANT1 και με αφορμή τις χθεσινές δηλώσεις του κ. Βαρεμένου για τους κατοίκους του Έβρου ότι «βγήκαν με τις καραμπίνες να προστατέψουν τις βίλες τους» καθώς και η επίσης βαριά φράση του ιδίου ότι «Με την τακτική αυτή (ενν.: η Κυβέρνηση) οδηγούν τη χώρα σε εθνική ήττα» προκάλεσε την έκρηξη του βουλευτή της ΝΔ.

Η επίθεση του Γιώργου Βαρεμένου προς τον Κωνσταντίνο Κυρανάκη πήρε και προσωπική χροιά καθώς ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ αποκάλεσε τον βουλευτή της ΝΔ "κινούμενη αθλιότητα".

Από αυτό το σημείο και μετά, ο κατά γενική ομολογία ήρεμος κ. Κυρανάκης κυριολεκτικά "έλυσε κάβους" και "πυροβολούσε κατά ριπάς" τον βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ.

«Βλέπουμε έναν πολιτικό –βουλευτή του ελληνικού Κοινοβουλίου– να υιοθετεί προπαγάνδα του Ερντογάν, αυτό λέγεται ντροπή, είστε η ντροπή της χώρας» είπε ο κ. Κυρανάκης.

Συνέχισε λέγοντας πως "αν είναι να υποστηρίζει την τουρκική προπαγάνδα, καλύτερα να αποχωρήσει και από την εκπομπή και από την πολιτική. Καλύτερα να το βουλώσει".

Ο κ. Κυρανάκης, σε μία αποστροφή του λόγου του την οποία σπάνια βλέπουμε αποκάλεσε τον βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ "ξεφτίλα του κοινοβουλίου"!

Δείτε ολόκληρο το βίντεο: