Τι να πει κανείς για τον παραλογισμό των ημερών.

αν να μη φτάνουν όλα τα προβλήματα σ' αυτόν το ρημαδότοπο που λέγεται Ελλάδα, έχουμε και τους "απίθανους" που κάνουν ό,τι τους κατεβάσει η κούτρα τους, παραβιάζοντας όχι μόνο τους κανονισμούς που θέτει η πολιτεία, αλλά θέτοντας σε κίνδυνο τη ζωή και τη σωματική ακεραιότητα των υπολοίπων.

Το εξωφρενικό συμβάν, έλαβε χώρα σε γυμνάσιο στην Κρήτη, και σύμφωνα με ανακοίνωση του Συλλόγου διδασκόντων του 2ου Γυμνασίου Ελευθερίου Βενιζέλου, το περιστατικό έγινε στην είσοδο του σχολείου, όπου ένας μαθητής, συνοδευόμενος από τον πατέρα του, επιχείρησε να μπει στο σχολείο χωρίς να φοράει μάσκα.

Ο εκπαιδευτικός που ήταν στην πόρτα του σχολείου ζήτησε από τον γονέα πείσει το παιδί να φορέσει μάσκα και εκείνος όχι μόνο αρνήθηκε, αλλά χωρίς πολλές κουβέντες επιτέθηκε στον καθηγητή και το ξυλοκόπησε, με αποτέλεσμα ο εκπαιδευτικός να καταλήξει στο νοσοκομείο!

Η ανακοίνωση του συλλόγου

?Ο Σύλλογος διδασκόντων του 2ου Γυμνασίου Ελευθερίου Βενιζέλου σήμερα 14/09/2020 καταγγέλλει και καταδικάζει την αναίτια και βίαιη σωματική και λεκτική επίθεση γονέα εναντίον συναδέλφου του σχολείου μας, η οποία έλαβε χώρα στον αύλειο χώρο κατά την προσέλευση των μαθητών για τον αγιασμό.

Συνεπεία του άνωθεν συμβάντος, ο συνάδελφος μετέβη στο νοσοκομείο για να του παρασχεθούν οι πρώτες βοήθειες. Το γεγονός συνέβη λόγω της άρνησης του γονέα να συμμορφωθεί προς τις αποφάσεις του Υπουργείου Παιδείας και Θρησκευμάτων.