Περίεργα ξεκίνησε η φετινή σχολική χρονιά.

ε πολλά ευτράπελα, πολλά σοβαρά και μερικές φορές "απίστευτα" περιστατικά από γονείς που όχι μόνο δημιουργούν πρόβλημα στο κοινωνικό σύνολο, αλλά δεν αντιλαμβάνονται πως το σοβαρότερο πρόβλημα είναι αυτό που δημιουργούν στα ίδια τους τα παιδιά.

Κατά την άποψή μας, ο γονιός πρέπει να σέβεται το περιβάλλον του παιδιού του, και στην περίπτωση των μαθητών, περιβάλλον θεωρούνται οι φίλοι και οι συμμαθητές τους.

ταν λοιπόν βγάζεις τα δικά σου απωθημένα και εκτρέπεσαι φραστικά στην είσοδο του σχολείου, το πρόβλημα μεταφέρεται στο παιδί και μόνο σ' αυτό και σε καμία περίπτωση στην κυβέρνηση ή όπου αλλού θέλεις να εισακουστείς.

Γι' αυτό λοιπόν γονείς προσοχή.

λοι έχουμε έχουμε το δικαίωμα να αντιδράσουμε σε κάτι που διαφωνούμε, όλοι έχουμε νεύρα και ψυχολογικά προβλήματα, αποφεύγουμε όμως να τα μεταφέρουμε στο παιδί μας και να του δημιουργούμε μεγαλύτερα εκθέτοντάς το στο περιβάλλον του.

Δείτε το βίντεο με το ταλαίπωρο παιδί, που προσπαθεί να δικαιολογήσει τα αδικαιολόγητα και δεν ξέρει πού να βρει τρύπα να κρυφτεί, και βγάλτε τα δικά σας συμπεράσματα:

 

[embed]https://twitter.com/zafeelia/status/1305401252319199233[/embed]