Μπροστά σε ένα απαράδεκτο θέαμα βρέθηκαν ανήλικα κορίτσια που βρίσκονταν στο λιμάνι της Καρύστου το βράδυ της Πέμπτης 09/09, όπου ένας άνδρας αιγυπτιακής καταγωγής υπό την επήρεια αλκοόλ αυνανιζόταν δημοσίως.

Σύμφωνα με πληροφορίες του eviathema.gr, το περιστατικό συνέβη λίγο μετά τις 12 το βράδυ της Πέμπτης, στο λιμάνι της Καρύστου. Ο 50χρονος αλλοδαπός αιγυπτιακής καταγωγής, ο οποίος μένει στην περιοχή, βρισκόταν στο χώρο σε κατάσταση μέθης, ενώ λίγα μέτρα δίπλα κάθονταν τα ανήλικα κορίτσια.

Ο 50χρονος άρχισε να αυνανίζεται μπροστά στα ανήλικα, τα οποία σοκαρισμένα άρχισαν να φωνάζουν. Στο σημείο έσπευσαν αμέσως καταστηματάρχες της περιοχής, οι οποίοι κάλεσαν  το Λιμενικό.

Οι άνδρες λόγω της ακραίας συμπεριφοράς του 50χρονου, άρχισαν να τον χτυπούν, ενώ ο αλλοδαπός, αμέσως, πήγε και κλειδώθηκε στο καΐκι το οποίο και εργάζεται.

Στο σημείο, έφθασαν λίγο αργότερα άνδρες του λιμενικού και ο ιδιοκτήτης του καϊκιού, ο οποίος άνοιξε ώστε να συλληφθεί ο 50χρονος, ο οποίος μεταφέρθηκε στο Αστυνομικό Τμήμα, για να οδηγηθεί τις πρωινές ώρες της Παρασκευής στον Εισαγγελέα.